Arkadaşlar Sol yanlarda çizik var. Üsküdar Zeynep Kamil den bu gece çalındı. Pcx 125 2014 model Plaka 34 LC 2165. Nolur yayın arkadaşlar karakola gidiyorum şuan. Görenler Faceden haber versin lütfen. 05442046100
Arkadaşlar Sol yanlarda çizik var. Üsküdar Zeynep Kamil den bu gece çalındı. Pcx 125 2014 model Plaka 34 LC 2165. Nolur yayın arkadaşlar karakola gidiyorum şuan. Görenler Faceden haber versin lütfen. 05442046100
Çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede kavuşursunuz
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Mobil eds denen zamazingo bunları da tespit etse ya. İş ceza yazmaya gelince 50 tane kamera koyuyorsunuz.
Geçmiş olsun. Umarım bulunur bir şekilde.
Geçmiş olsun sevgi inş bulunur biranönce
Ims bulunur kardes
Yine azıtmaya başladılar 😡 geçmiş olsun umarım çabucak bulunur...Arkadaşlar güvenlik ekipmanlarınızı arttırın, keşke demekten sakının.
Geçmiş olsun. Güzel ve pahalı diyebileceğim bir motor.
Bir çok yerde mobil eds, normal eds ve mobese kamerası var. Bunlar sürekli plaka okuyor. Merkezden çalıntı koduyla plaka bilgisi tüm mobeselere gönderilecek ve çalıntı motor plakası tespit edildiği anda merkeze bilgi gidecek. Motorun kamyonetle taşınması, plakasının sahte plaka ile değiştirilmesi veya tamamen sökülmesi olayın sınırlılıkları. Böyle birşey var da haberim mi yok? Yada çok mu film izliyorum?
Geçmiş olsun Bulunması bıraz zor acıkcası Benım Motor Temmuz da gıttı hala ses seda yok. Motorun ardından bır suru kısı arayıp motorunuz bende su kadar parayla suraya gelın seklınde arayanlar oluyor onlara ınanmayın %95 yalan cunku paranızdanda olmayın.
Geçmiş olsun umalim da kısa surede bulunsun...
Devlet adaleti saglayamiyor maalesef böyle giderse halk kendi adaletini sağlamaya başlayacak nasıl olurda bu durumu görmezden gelirler..
Geçmiş olsun Sevgi.
Herkese teşekkürler. Malesef çaresiz çaresiz sokaklarda dolanıyorum:(
Geçmiş olsun sevgi yalnız yanlış hatırlamıyorsam evin önüne park ediyordun ve yeterli güvenlik önlemi yok diye hatırlıyorum hatta uyarmıştık :( etrafta kamera olan yerleri tespit et eşgali belli olursa en azından işin bir nebze kolaylaşır. Tekrar geçmiş olsun.
İnşallah bulursunuz küçük büyük demeden çalıyorlar motorları bu ara af mı çıktı.
up, fuar öncesi ve bahar aylarının sonlarına doğru daha fazla dikkat etmek lazım, umarım bulunur.
Empati kurmaya çalışıyorum. Onu bile basaramiyorum. Umarim tez zamanda ortaya çıkar motorun. Allah yardımcın olsun arkadaşım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)