Çalıştığım Malesef çok fazla Bişi yapma şansım olmuyor. Arkadaşlar bakıyor Sağolsun. Üsküdar'dan Mecidiyeköy'e işe giden varmı beni de artçı alsa sabahları servisti toplu ulaşımdı derken iyice zoruma gidiyor :(
Çalıştığım Malesef çok fazla Bişi yapma şansım olmuyor. Arkadaşlar bakıyor Sağolsun. Üsküdar'dan Mecidiyeköy'e işe giden varmı beni de artçı alsa sabahları servisti toplu ulaşımdı derken iyice zoruma gidiyor :(
Acınızı paylaşıyoruz, belki size ulaşırlar diyeceğim ancak motor tam piyasa motoru olduğundan dolayı her türlü değerlendirilme ihtimali yüksek.Umarım kasko vardırda teselli olur.
Esefle okuyorum...
Herkes kanka..
Eleman işe artçı giderim demiş, öteki şehirlerarası artçı daveti yapmış..
Otoparklar talan, forumlar işgal. Onca dert başlığı gordum, su bayanların açtığı kadar yoğun ilgili olanları gormedim...
Krizi fırsata çevirmek bu sanırım!
Motor bulununca bakalım kim kimi tanıyacak...
Artcilikta hafıza zayıftır, benden söylemesi
Evet bayan olduğum için çok fazla beyinsiz insanla uğraşmak zorunda kalıyorum ama üstteki yazanların çoğunu Ferdi tanıyorum ve bu şekilde yorumlanmasına karşıyım. İnanın söylediğiniz gibi çok fazla gereksiz insan var ben umut için telefonu açtığımda yazık diyerek kapattığım ve bu durum karşısında rahatsız olmamın yanı sıra insanların bukadar aciz olabilmesi karşısında ciddi derecede üzülüyorum da. Ama tekrar ediyorum bu forumda şuana kadar bayan olduğum için hiç rahatsız edilmedim ve zaten etkinliklere gittiğim için tanışıyoruz. Hatta hırsızlık muhabbeti olana kadar kimse kız olduğumu bile anlamadan açığım konulara yorum yaptı. Gereğinden fazla dobra olan bir insan olarak arkadaşlara yapılan yoruma kayıtsız kalmak istemedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Tekrar okudum da beni tanısan zaten böyle yorum yazmazdın. Krizi fırsata çevirmek cümlesini başta farketsem zamanımı boşa harcamazdım. Sizin gibilere rağmen otostopla DÜNYAYI gezmeye devam edeceğim.
Seyahat , özgürlüktür.
Krizi fırsata çevirmek sözü size değildi..
Diğer sozlerinize gelince, zaman gösterecek sayın svgblg
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------
Gerçekten de kendinize de aynı şekilde olduğunu soyleyebiliyormusuniz.. Genel olarak soruyorum..
Neyse, yarası olanlar gocunsun.
Dikkat konu günceldir.
Merhaba,
Bir gelişme varmı?
Love Me Back...
başlığı görünce 2. bir vaka mı yaşandı dedim, uzun yol dahi sürmüş biri olarak toplu taşıma ve servis iel işe gitmek kadar zor bir durum yok,
bende cbr sattığım gün 1 hafta "divane" oldum servisi beklemek erkenden çıkmak hiç bize göre değilmiş,
Geçmiş olsun sevgi. Bir gelişme var mı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)