sevgi buraya da ilan aç derim trafik radyoya da anons geçiyorlar diye biliyorum
http://www.altinelbiseliadam.com/kategori/motosiklethirsizligi/
sevgi buraya da ilan aç derim trafik radyoya da anons geçiyorlar diye biliyorum
http://www.altinelbiseliadam.com/kategori/motosiklethirsizligi/
Çok geçmiş olsun Sevgi,
Konu üstte kalsın.
Geçmiş olsun .. inş kısa sürede bulunur..
çok geçmiş olsun
kağıthane tarlabaşı çağlayan vs o taraflara bak kalabalık git .
Sen çalış çabala biriktir borca gir kredi çek. Motosiklet sahibi oldum diye Sevin. Şeref yoksunu biri gelsin 5 dk içinde motorunu alsin götursun.
normalde o godomanlar için, olay yeri ve etrafındaki her yerin kamera görüntülerine polis tek tek bakıyor, inceliyor, ama motor için bunu yapmıyorlar, avukatın var ise etrafdaki kameraların yerlerine bak, bana yerlerini yaz, yazıyla emniyete gönderip baktıralım diyor tabi bu iş 1 ayı bulduğu için kamera görüntüsü felanda kalmıyor ortada..
Evet bende cok uyarmistim kendisini ne bir disk kilidi nede sabit kilit kullanmiyordu.
Ben zaten simdiye calinmadigina sasirip kalmistimki maalesef sonunda calinmis.
Sakalimiz yokki söz dinlensin. Keske beni dinleseydin .simdi yana yakila aramaz bu durumlara düsmezdin.
Acı bir tecrube olmus. Her şerde bir hayır vardir. Belki calinmasaydi bir kaza gecirip ölebilirdinde.
Bundada bir hayır vardir elbet.
Gercekleri görmene yardimci olmustur en azindan bu aci tecrubeler. Yolda gordugum tum beyaz psx lerin plakalarina bakiyorum özellikle eyup kagithane gultepe okmeydani her yeri talan ettim .
sahibindendeki yeni verilmis ilanlari inceledim.
6 7 tane beyaz pcx gordum ancak plakalari eslesmiyordu. Psx in daha detayli yakin cekim fotolari lazim. Cunku hirsizin ilk yapacagi sey zaten plaka degisikligidir.
Çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce bulunur. Ama yazılanları okuyunca hayret de etmiyor değilim, hala istanbul gibi bir şehirde motorunu kilitlemeden bırakanlar mı varmış? diye...
Memleketin hali ortada arkadaşlar, 1 değil en az 2 veya 3 kilit + alarm takmak gerekiyor artık. Aman diyeyim herkese ibret olsun bu olaylar. Bundan sonra daha dikkatli olalım, hepimiz üzülüyoruz bu haberleri gördükçe, o kadar emek ver al, şerefsizin biri 5dk da çalsın. Yazık...
ne diyeceğimi bilemedim. çok geçmiş olsun
Hepiniz haklısınız ne diyim :( teşekkürler desteğiniz için.
sahibindene bakıyormusunuz yeni ilanlara ?
Gecmis olsun,umarim motorunuzu bir yerde bulurda tekrardan yollara donersiniz.
insanlar Ahlak yoksunu olmasa keşke, çok geçmiş olsun.
Love Me Back...
Teşekkürler. 3. Gün bitiyor gelişme yok. Neyi bekliyorsam :(
Otoparkları bol bol gezmenşzde fayda var bazen motoru bırakıp gıdebılıyorlar kaza yapıp kacabılıyorlar polis cevirmesi görüp bi kenara bırakıpda gıdebılıyorlar bunların gerı bıldırımı kısa vadede olmuyor mumkun mertepe yedıemınler de gezılmelı oraya numara bırakılmslı eger o plakada yada plakasız o model arac gelırse haber verırler
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)