Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

35 AT 6025 Plakalı Sarı Mondial 151RS Motorum İZMİR Karşıyaka'da Çalındı!!!

REKLAM ALANI
    VAG111 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Olay dün gece olmuş . Evimin altındaki demir kapı ile kapalı olan bina aydınlığına her akşam ki gibi park ettim. Çelik halat kilitle (2 Adet) sabit olarak kilitledim. Direksiyon kilidinide kilitledim ve son olarak alarmıda açtım. Tabii aydınlığın demir kapısından bahsetmeme gerek yok. Apartmanda benim gibi benzer şartlarda aynı yere park eden bir motorsiklet daha vardı ama artık oda orada yok. Yani adamlar bir taşla iki kuş misali çalışmışlar. Tüm bunlar olurkende apartmandan hiç kimse duymuyor???? (Bu arada ben binanın diğer tarafında oturuyorum, Zaten duyamazdım). Bu sabah ilk iş karakola gittim ama duyduklarıma göre pek ümidim yok. Bundan 3 ay önce yine motorumu çalmaya çalıştılar ama gece saat 03:00 gibi sesleri duydum ve uyandım. Adamları motoru götürürken iş üzerinde gördüm ve bağırdım. Bu sayede motoru (tabii kilitleri parçalanmış bir şekilde) bırakıp kaçmışlardı. İki kişiydiler. O zamanda o kadar gürültüye rağmen apartmanımızda herkes nedense çok derin uyuyordu. Zaten topu topu 52 daire var. Şu anda beklemekten başka yapacak birşeyim yok, ama benim en kısa zamanda bir motorsiklet edinmem şart.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hashmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondi 150hs
    büyük geçmiş olsun,bende çok korkuyorum bu hırsızlardan.allah uzak tutsun bizden.umarım en kısa zmanda bulunur motorun...
    hızlı yaşa,yavaş sür,genç değil geç öl..

leventkozcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x9 500
    gecmıs olsun arkadasım bende karsıyakadayım ınan etrafıma bakınacam sen merak etme yeter kı bı goreyım allah buyuk gecmıs olsun tekrar...
    Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
    Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende karşıyaka dayım elimizden geldiği kadar dikkat ederiz ama umarım parçalamazlar, geçmiş olsun, çok üzüldüm.

Magico_SortE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR DADYW CLASS 250cc
    geçmiş olsun
    [B][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]HayaT ÇemberiN KadaR VaR OlabilirsiN[/FONT][/SIZE][/B]

Motosikletini yatak odasına görünür biryere koyacaksın.
    Gelen olduğu zaman sıkacaksın bacaklarına.Tabi adamı öldürmeyeceksin.

Daha sonra şehrin meydanında , adamın boynuna ip bağlayıp , motosikletle sürükleyeceksin.Adamın eğer şansı varsa boynu kırılacak.

Boynu kırılmazsa.Ellerini ayaklarını bağlayıp.Denize atacaksın.

Tabi bu olaylar esnasında , polis sana müdahale etmeyecektir.Hiç korkma.!

Olanları tüm dünya TV den seyredecek.Sonra başkası motor çalmaya kalkışır mı! Gör bakalım!!!!

Hepinize çok teşekkür ederim. İnanın çalınması değilde, emek harcanarak iyi kötü elde edilmiş bişeyin, birileri tarafından bi anda yok edilmesi, işte o insana ağır gelen. Bu kişiler yüzünden her gün tetikte yaşıyoruz. Her an karşımıza bi yerlerden çıkacaklar diye. Her ne kadar dikkatli dahi olsak, adamların meslekleri hep bizden bi ileri düşünüyorlar maalesef, ve bezdiriyorlar da.

Axis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 RR
    Geçmiş olsun,fotoğrafı varsa iyi olur tanımamız açısından...
    [B][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"]35 YAR 14[/SIZE][/FONT][/B]

Magico_SortE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RR DADYW CLASS 250cc
    belirli bir özelliği varmıydı
    diğer benzerlerinden ayırabileceğimiz bir farkı varmıydı
    motor seri numarası falan
    izmirin her yerinde oturan arkadaşlar var bu sitede gördüğümüzü inceleriz ümit bu kesilmez umudunu yitirme
    foto harbiden ii olur
    [B][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]HayaT ÇemberiN KadaR VaR OlabilirsiN[/FONT][/SIZE][/B]

Diğer 151RS lerden belirgin bir farklılığı yoktu. Yalnız arkasına bir port bagaj takmıştım. En son dün onu yerinden çıkarttığım için arkada siyah renkte bağlantı tablası kaldı. Resimleri şu an yanımda yok. Ancak bu akşam resim ekleyebilirim. İlginiz için herkese teşekkür ederim.

banistercaq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    geçmiş olsun umarım motorun bulunur
    Gilera Runner vxr 200 (pert...)
    Piaggio Xevo 250ie

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    bu hırsızlara karsı okadar kın tutuyorumkı allah vere bır hırsız gormuyeyım hele benım bıseyımı calarken... soyle bır hırsız yaklanssa meydanda herkes gırısse ohh ne guzel olur.. ayrıca arkadasım gecmıs olsun.. bulursan o sehırden 6-7 motorcu caırın bı guzel dovun i.ne yi..
    Yeni yine yeniden

çok geçmiş olsun.Umarım bulursun.
    İnsan motorunu nereye koyacağını şaşırıyor.Gözgöre göre kapalı yerde bile kiliti kırıp çalıyorlar.

gurolcbr125 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr125**34 ZKN 34**
    gecmiş olsun umarım en kısa zamanda bulursun motorunu.
    Bu hırsızlar iyice azdılar artık bunlara bir care bulmak gerekiyor ben dişimden tırnagımdan arttırıp bir motor alıyım şere.....siz ler gelsin 5 dakikada alıp gitsin adamı katil ederler halsiyetsiz insanlar bunlar
    Kardeşim büyük geçmiş olsun

mostwanted_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 ABS
    Geçmiş olsun

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler