Olay dün gece olmuş . Evimin altındaki demir kapı ile kapalı olan bina aydınlığına her akşam ki gibi park ettim. Çelik halat kilitle (2 Adet) sabit olarak kilitledim. Direksiyon kilidinide kilitledim ve son olarak alarmıda açtım. Tabii aydınlığın demir kapısından bahsetmeme gerek yok. Apartmanda benim gibi benzer şartlarda aynı yere park eden bir motorsiklet daha vardı ama artık oda orada yok. Yani adamlar bir taşla iki kuş misali çalışmışlar. Tüm bunlar olurkende apartmandan hiç kimse duymuyor???? (Bu arada ben binanın diğer tarafında oturuyorum, Zaten duyamazdım). Bu sabah ilk iş karakola gittim ama duyduklarıma göre pek ümidim yok. Bundan 3 ay önce yine motorumu çalmaya çalıştılar ama gece saat 03:00 gibi sesleri duydum ve uyandım. Adamları motoru götürürken iş üzerinde gördüm ve bağırdım. Bu sayede motoru (tabii kilitleri parçalanmış bir şekilde) bırakıp kaçmışlardı. İki kişiydiler. O zamanda o kadar gürültüye rağmen apartmanımızda herkes nedense çok derin uyuyordu. Zaten topu topu 52 daire var. Şu anda beklemekten başka yapacak birşeyim yok, ama benim en kısa zamanda bir motorsiklet edinmem şart.