Honda msx125 motorum 21-10-2015 te mecidiyeköy ortaklar caddesinden çalınmıştır.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
21-10-2015 tarihinde akşam saatlerinde motorum kırmızı honda msx125cc (34 VG 6140) çalınmıştır. Gören, duyan arkadaşlar lütfen bana 0532 382 27 37 no dan ulaşırlarsa sevinirim. Bankadan kredi çekip almıştım. Henüz 3 ay dolmadan ve motora doyamadan vicdansız kişi yada kişiler çaldı. Gerekli başvuruları yaptım karakola ama pek umudum yok. Sizden ricam belirttiğim numaradan bana ulaşmanız. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Reklamlar
-
Cok gecmis olsun ins en kisa zamanda bulunur bi resmi falan varmiydi daha akilda kalici olurdu
-
Geçmiş olsun bankaya ricada bulunun ben hayrını göremedim paramı iade edin deyin belki merhamet ederler
-
Geçmiş olsun umarım bulunur
-
Ebu Tarık adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun bankaya ricada bulunun ben hayrını göremedim paramı iade edin deyin belki merhamet ederler
İnşallah bir gün senin de motorunu çalarlar ve ben de sana " aldığın yere git paranı geri iste, belki merhamet edip öderler " deme zevkine sahip olurum. Aramızda böyle hastalar olduğunu görünce kendimi toplum içinde güvende hissetmiyorum.
-
Çok geçmiş olsun , umarım bulunur. Yakaladığında elini kesmiyorlar ki şeref yoksunu hırsızların.
-
Merhaba motorunda beligin hatalar varmı bunları yaz mesela şurda ezik şu sticker ve en kolay böyle bulunabilir geçmiş olsun
-
selam cok gecmiş 0lsun inşallah enkısa zamanda bulursun ben kagıthanede oturuyorum benimde 1 yıl önce motorum calındı resim kayabilirsen iyi olur gözüm yollarda görürsem bildiririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
motorun rengini ve ilave aksesuar taktınmı bilgi verirsen ona göre bakarız
-
geçmiş olsun inşallah bulunur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Çok geçmiş olsun Allah sabır versin :(
-
resimleri paylaştım, çok teşekkür ederim
-
bende ıkıncı motor olarak bundan almayı düşünüyordum....geçmiş olsun...bu arada ebu tarık a yuklenmeyin adam dinini yaşamaya calısıyor anladıgım kadarıyla kendını duzgun ifade edememiş olabilir...ama yobaz demekle bonbacı demekle ben ve benim gibi insanları ayrıştırıyorsunuz....fazla modern düşünen arkadaşlar bunuda düşünmeli...
-
Geçmiş olsun umarım bulunur .
-
Geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulursunuz. Altın Elbiseli adamın sitesinde bir form vardı onu doldurun bir de belki bir faydası dokunabilir.
-
Güncel ... Arkadaşlar motor hala kayıp vaziyette. Tekrardan numaramı paylaşıyorum sizlerle.. 0532 382 27 37 ... Teşekkürler, saygılar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler