İstanbul plaka Muğladan çalınma scooter
Reklamlar
-
Denizli İl Temsilcisi
Merhaba arkadaşlar denizli forum çamlıkta arkadaşımızın kaskı motosikleti üzerinden çalınmıştı arkadaşımızın haberi üzerine gözümüz siyah vizörlü ls2 avında idi ertesi günü akşamı sigara almaya giderken gözüme park edili bir motosikletin üzerinde duran kask çarptı çektim fotoyu attık whatsaap dan sonra dedi işte önünde arkasında varmı şun var çocuğu aldık uzaktan teyit ettik 155i aradık sivil ekip istedik ışıkları yanan model elinde telsizle gelince hırsız zaten o ara kaçmış ama mekan sahipleri adama göz aşinalıkları olduğunu ve az önce fırlayıp gittiğini söylediler kamera kaydı falan derken herkes simayı ezbere attı motosikletin plakası yoktu üzerinde bizim çalının kaskın durduğu motor şaseden bi sorgulattık motor istanbul plaka muğladan çalınma hazirandan beri motor gözümüzün önünde duran makine çalıntıymış ondan sonra motoru çektirttik gece 3 de telefon abi sizin hırsızı şurda gördüm diye hemen 155 alo derken adam enselendi bir gecede 2 kuş vurduk hem kask hem motor .
Reklamlar
-
nokta virgül felan negzel şey!
-
Moderatör
Tebrikler.. Arada böyle şeyleri duyuyor olmak gerçekten güzel.
-
Zor da olsa yazılanları anladım. Türkçe öğretmenleri böyle adamlara nasıl sınıf geçiriyor hayret ediyorum.
-
Denizli İl Temsilcisi
bulut59 adlı üyeden alıntı
nokta virgül felan negzel şey!
Felan diye yazılmaz falan diye yazılır
negzel diye yazılmaz ne güzel diye yazılır
kurubuz adlı üyeden alıntı
Zor da olsa yazılanları anladım. Türkçe öğretmenleri böyle adamlara nasıl sınıf geçiriyor hayret ediyorum.
kusura bakma liseden beri yabancı dil okudum eğitim dili olarak üniversiteyi de amerikan üniversitesinde okuyunca biraz türkçe yi heycanlı yazarken karıştırabiliyorum . Önemli olan noktalar değil anlatılmak istenendir bence .
-
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
Felan diye yazılmaz falan diye yazılır
negzel diye yazılmaz ne güzel diye yazılır
kusura bakma liseden beri yabancı dil okudum eğitim dili olarak üniversiteyi de amerikan üniversitesinde okuyunca biraz türkçe yi heycanlı yazarken karıştırabiliyorum . Önemli olan noktalar değil anlatılmak istenendir bence .
ironiden anlamayan nesile de hastayım noktalama işaretlerine dikkat ederseniz anlatımınız daha akıcı ve akılda kalıcı olur. okuyanlar her iki satırda bir başa dönmek zorunda kalmazlar. geçmiş olsun motorun ve kaskın bulunmasına sevindim.
-
Konu değişti beyler. Adam mutluluğunu yaşıyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)