Yenibosna otoparktan motorum çalındı
Reklamlar
-
Öncelikle herkeze merhaba bugun öğlen saatlerinde 2 gibi Yenibosna otobus durağının arkasında bulunun otoparktan Yahama yzf 125 Marka motorsikletim çalınmıştır. Önön grenajları yoktur.ön taraf ı cıplaktır
Daha 2 gün oldu alalı binmek nasip olmadı.(füme rengi)
plakası 34 Nr 2349 dur Yenibosna civarında olanlar bi ilgilensin lütfen
Tel : 0553 305 55 44
Reklamlar
-
geçmiş olsun tez zamanda kavuşursunuz inşlh..
yahu kimseyi zan altında bırakmak istemem ama yeni satın aldığım motor 2. gün çalınsa aklınıza ne gelir ?
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
yahu kimseyi zan altında bırakmak istemem ama yeni satın aldığım motor 2. gün çalınsa aklınıza ne gelir ?
Türk Polisi
-
Geçmiş olsun gözüm etrafta olacak
Erik ?(off olsa da yesek kütür kütür)
ver gazı... ver çoşkuyu
-
Otoparktan motoru nasil aliyolar ? Kilit felan varmiydi
-
Yoktu otopark hesapta otopark ın içersinde elinle dolaştırıp kapıdan cıkarıp benim deyip almış götürmüş ön taraf ı hasarlı olduğu için kilitte tutmuyordu
-
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Türk Polisi
polismi sebeb oldu yoksa polisimi aramak lazım düşüncesi geldi size anlayamadım?
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
Airportun otoparkından mı koçtaşın otoparkından mı çalındı? Yenisiniz anlarım da kilitsiz bırakılır mı motor.
-
... Neyse demek istediğim şu ki; bu memleket ne çektiyse okumuş mürekkep yalamış "ben herşeyi biliyorum yeaa, bu böyle olmaz şöyle olur, özgürüm istediğim gibi eleştiririm" diyen xxxxxx kafalılar yüzünden çekti. Boşverin biz anlamıyoruz, cahiliz onlar herşeyin en iyisini bizim yerimize de düşünür, bilir.
-
Benim aklıma direk eski sahibi ve onunla bağlantılı kişiler geldi nedense. Motorun yedek anahtarını da verdiler mi satarken ? Bir de ön tarafı niye çıplak onu anlamadım ? Eski sahibi mi sökmüş ?
-
Kazalı olarak yeni almıştım direksiyon kilit sistemi çalışmadıgından öyle bırakmak zorunda kaldım motoru Kazalı aldığımdan dolayı ön taraf ı yok yenibosnada durakların arkasında büyük bir TIR garajı var özel dnd adında ordan çaldılar
-
motor bulundu arkadaşlar, detayları sahibi yazar buraya.
-
satan kişi tanıdık değilse şüphelenin derim bizim buradada oldu adam daha alalı 2 gün olmuştu apartmanın önüne bırakıyordu. satan adam gelmiş anahtarla çalıştırıp gitmiş (güvenlik kamerası) artık yedek anahtarlamı bilemicem
-
-
Hadi ya cok sevindim valla hadi gecmis olsun tekrar saglam sekildemi bulundu acaba
-
Beyler motor U buldum herkeze çok teşekkür ederim Şirinevler karizma Motorda buldum siz siz olun o taraflar da motorunuzu yaptırmayın. Ben şanslıyım biraz motoruma kavuştum Allah motoru çalınıpta motorunu bulamayan Arkadaşlarıma bir an önce motorlarına kavuşmayı nasip etsin
-
nasıl buldun nasıl aldın? Motor dükkanıyla ne alakası var ben hiçbişey çözemedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)