34 DC 2521 Siyah Honda CBR500RA motorsikletim 01.10.2015 günü çalınmıştır. Sağ Gidon topuzunda yatmadan dolayı eziklikler vardır.
34 DC 2521 Siyah Honda CBR500RA motorsikletim 01.10.2015 günü çalınmıştır. Sağ Gidon topuzunda yatmadan dolayı eziklikler vardır.
Allah cezalarını versin emek hırsızlarının ! Her çalıntı haberi okuduğumda içim sızlıyor ya para gökten düşüyor sanki. Aşağılık adi herifler !
İnşallah bulunur. Geçmiş olsun.
İnşallah çabucak bulunur.
Geçmiş olsun.
geçmiş olsun hocam..
motosikletiniz bi kaç fotoğrafınızı koymanız biraz daha yararlı olur...hatta varsa kusurlu yerlerin fotoğrafını koymanız dahada hatırlatıcı olur..
en kısa zamanda bulmanız temellim ile...
Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur. Keşke biraz daha açsanız nerden çıkacağı belli olmaz ama nerden çalındı hangi ilde ilçede bunlar bulunabilmesi için önemli bilgiler bence yazmanızda fayda var.
Geçmiş olsun. Bugün mü çalındı Tarihi yanlış yazmışsın galiba. Yanlış görmediysem eğer 2014 Yazıyor. Umarım en kısa sürede bulunur.
Arkadaşlar ilginize ve umut dolu mesajlarınıza teşekkür ederim. Az önce çalınma anını izledim, üç kişi apartman önüne motorla geliyorlar ikisi gayet sakin apartman girişinden elini kolunu sallaya sallaya giriyor. üç dakika içinde motoru iterek apartman girişine getiriyorlar, sonra birisi üzerine biniyor diğer iki motor geçerek götürüyor. Şaka gibi ama gerçek, Kozyatağı filli boya arkasında, bankaların olduğu sokkağın hemen yanında oldu. Hemen 30 metre ilerde kaldırımda kilitsiz nmax var onu götürmemişler. Olay planlı beyler, adamlar aşağı sokaktan gelip alıp götürmüşler. Tek tesellim, olay anında ayakta olamama rağmen fark etmemiş olmamdır. Yoksa ruhsatlı silahımla o an neler yapabilirdim hayal bile etmek istemiyorum.
Motor standart CBR500RA dan farklı değil, üzerinde çıkartma vs yok. cizik dahi yok. 5 aylık 7500 küsür km de. sadece kavgada birinin üzerine yatırmıştım sağ grenaj çatlamıştı ama fark etmek imkansız, çok alıcı gözüyle de bakılırsa sağ gidon topuzunda çzikler var o yatmadan kalan.
Her şerde bir hayır arıyor yaa insan... Tesellimiz bu... O para benden çıkacakmış cana geleceğine mala diyip avunuyoruz. Çok ümidim yok açıkçası... Allah hepimizin gönlüne göre versin... Daha iyileri nasip olur kısmet...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:57 ----------
Tarih uyarısı için teşekkürler, o şaşkınlık ile yanlış yazmışım, 1 Ekim 2015 saat 01:00 de İstanbul, kadıköy , kozyatağından çalınmıştır.
Bu aralar azdı yine bunlar
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda motorunuza kavuşursunuz
Evet, yakın bir yer ama sonrakendisi ile helaleştik, olayın üzerinden 6 ay geçti... Bu adamlar profesyoneldi acemi değil eminim. Bilinçli olarak motoru çalmaya gelmişler. Merak ettiğim, bu motorları çaldıktan sonra ne yapıyorlar ? O kişilerle irtibata geçip geri satın almaktan başka bir çare düşünemiyorum. Zararın neresinden dönsen kar mantığı ile.
belliki birsinine grenaj takımı yada parçalar lazım oldu, telefon açılan çıkma parçacı aklından sizin motoru geçirerek 'evet abi elimde o renk kaporta takımı var' dedi. Sonrasında ise sizin motoru yürüttüler.
Bizim 1000RR'ı çalınan bir arkadaşın çıkma parçalarını sahibinden.com üzerinden görüp irtibata geçtik,(manyaeto kapağı-üzerinde z şeklinde çizik)parçayı almak istediğimizi söyledik, herif arabayla geldi kolu alçılı, bagajı açtı, 'neydi sizin parça' dedi, bagajda bizim diğer tüm parçaların büyük kısmı duruyor! Parçaların nerden geldiğini sorduğumuzda kendi motoruyla kaza yaptığını bunların sağlam kalan parçalar olduğunu söyledi. Olayın geri kalan kısmını anlatmasam daha iyi, polis ile ilgili olan kısım yüzünden ne benım canım ne de sizin canınız sıkılmasın.
Yani kaza yapan bir elemana parça tedarik etmek için sizin motoru götürdüler, imkanınız olurs sigorta şirketinden son 15 gün içersindeki kaza kayıtlarını tedarik etmeye bakın,sizin motorla aynı özelliklerdeki başka motor kaza yaptıysa hangi serviste olduğunu öğrenin, parçalar büyüki ihitmalle o servisten çıkabilir. Servisin belki olayla bilgisi de olmayabilir, parçaları ben tedarik etçem demiş olabilir müşteri ayrı konu.Kimseyi zan altında bırakmamak lazım.
Birimize parça lazım olduğu zaman hemen malum siteyi açıp arama motoruna parçayı ve modeli yazıp fiyata göre sıraladıktan sonra telefon açıp :
- 'abii şu parça varmı sende yeaaa'
her dediğinizde birimizin motosikleti çalınma riski altına giriyor. Birine xmax parçası lazım olsun, bu gece xmax'i de götürürler.
Pislik, karakteri, fıtratı bozuk insanlar.
İnsanların koyduğu kanun yasa ile insanlar ancak bu kadar yönetilir işte.
Keseceksin bunların elini kolunu budayacaksın bak o zaman nasıl caydırıcı olacak..
Ortalıkta çolak olarak dolaşacak herkes bilecek ne mal olduğunu..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Ucuz yedek parçaya talep ve polisin vurdumduymazlığı devam ettiği sürece motosiklet hırsızlığı devam edecek. Motosiklet hırsızlığı toplumsal bir sorun.
O hain itler boş gezmiyodur ama bi gün yanlış yerde yanlış adamla karşılacaklar. Sonra olaylar olaylar...
Polis bu işin başı zaten şirket olmuşlar..
Geçmiş olsun birader
Arkadaşlar bugün karakola gittim ve yaşadıklarımdan sonra içimde buğday tanesi kadar olan ümidimide kaybedip eve döndüm. Ciddi ciddi bir bardak da soğuk su içtim. Veren Allah alan Allah belki zühürt tesellisi ama elden bir şey gelmiyor. Eğer bu dünyada adalet varsa çoluğundan çoçuğundan çıkması dileklerimle bu işin içinde ki herkesi Allah a havale ediyorum. Allah sizlere göstermesin. Kazasız belasız keyifli sürüşler.
kardeşim geçmiş olsun.paranın çıkacağı varmış.kafanı takma.çalanlar inşallah parça parça olur
Geçen hafta İstanbuldaydım, bi tane bugün ankara otobüsüne servisle giderken Alibeyköy'de Kırmızı CBR, bi tane de cuma günü saat 16 gibi Bebek'te ön grenajları olmayan Siyah CBR gördüm. Bebekteki sanırım 125'likti bugünkü 250'lik. İkisinin de ön grenajları yoktu. İstanbulda ne çok grenajsız CBR varmış dedim, bunlar kaza mı yapıyor yoksa birisi grenajlarını çalıp bırakıyor mu veya çalıntı motorlar mı bilemedim doğrusu. Bebekte gördüğümün plakasını not ettim şimdi forumda araştırıcam plakayı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)