Geçmiş olsun
Geçmiş olsun
geçmiş olsun çok
insallah hemen bulunur. depoda kalan benzin ne kadardi , az ise muhtemel benzin alacaklari yakin benzin istasyon kayitlarina bak veya sorustur . arti goruntuleri siteye koy belki taniyanlar vardir geldikleri motor ne....
kendi motorlari kesif gunlerinde baska guvenlik kamera kayitlarinda plaka bilgisi varmi? plakanla kacak ogs gecisi olmusmu yoksa alani daraltirsin...
RUHLA BEDENİ AYIRIN , İKİSİNİN İHTİYAÇLARI FARKLIDIR.
darwin hakli evrim dogru ama insandan maymuna donusum.
Çok afedersiniz ama bu hırsızların anasını ^+%^+'!!'^+. Bu nasıl bir ülkedir anlamış değilim.
Cidden çok üzüldüm, her çalıntı haberinede üzülüyorum.
Evinin önünden çalarlar, iş yerinden çalarlar. Bir kafede oturursun çalarlar.
Bugün akşam üzeri yemek yemeye çıktım hava yağışlı ve soğuktu. Oturdum bir yerde 3 katlı mekan.
Yağmur yağıyor azda olsa soğuk. Garson kız içeri alalım sizi dedi teşekkür ettim burda iyiyim dedim.
Motor tam karşımda 5 adım ilerimde. Gelen geçen garson lütfen içeri alalım fln.
1 kere daha sordular dayanamadım en sonunda motorum var o yüzden burda oturuyorum dedim. Adam garip garip baktı yüzüme.
Çektiğimiz çileye bak. Artık ciddi ciddi toplu bir protesto mu yapsak birşeyler yapalım.
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Bir gün önce depoyu fullemiştim :( hgs kayıtlarına baktım ama bu kadar acemice iş yapacaklarını sanmıyorum. tabi ihtimal ihtimaldir. Keşif için geldiler mi emin değilim. iki üç günlük geriye dönük kayıtları istedim çıkarıp verecekler inceleyeceğim. Kamera kayıtlarından eşgal belirlenmiyor, zira kameralar da gece görüşü yok. özetle kamera var mı var cinsinden en kıyrıtırık 240P kamera. Kameralar kayıtlarında düzgün birşey yakalarsam paylaşacağım. Teşekkürler.
Türkiye'de adalet ve kurumları adalete ihtyacı olanların değil, adaleti talan edenlerin yanında oldukça bu olaylar da mağdurları da değişmeyecek. Çok geçmiş olsun.
Geçen gün de bir arkadaşımın motoru çalındı ve motoru çalan şebekeyi bir şekilde buldular. Sonrasında yaşananları, polisin tavrını, işin geldiği noktayı anlatmak bile istemiyorum.
Paran varsa adalet ucundan acık sürtüyor sanada.. paran tanıdığın yoksa ''bozo osomozo mo ogrotoyorson kordosom..!!''
motorun piyasada çok bulunan model değil
internette araştırmaya devam et
01 Ekim 2015 gece 01:00 da kozyatağından çalındı, motoru bulana ödül olarak 5000 TL helalinden anında ödül vereceğim.
Volkan KAYAALP 0553 357 84 75
geçmiş olsun hocam tez zamanda bulunur inşallah...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)