Yakın Zamanda BAJAJ PULSAR NS 200 SİYAH ÇALDIRANLAR BAKSIN,
Reklamlar
-
Arkadaşlar Yaklaşık 1 hafta olacak Çalıntı olduğu KESİN bir pulsar SARIGÖL'de dolaşmaktadır,
Çevrenizde BAJAJ PULSAR NS 200 SİYAH renkli çaldıran varsa,
Sarıgöl Mahallesi,
DERE BOYU sokak üzerinde dolaşmaktadır,
Caddeye ÇOK NADİR çıkmaktadır,
bu esnadada süratli gezmektedir,
Şasi ve motor numarası hakkında bilgim Yok,
FAKAT KESİNLİKLE ÇALINTI,
Reklamlar
-
Hocam çalıntı motorların paylaşıldığı bir facebook sayfası vardı ismini unuttum hatırlayan yazsın.
-
CALINTI OLDUGUNU VE BUNUN KESIN CALINTI OLDUGU KANISINIA NASIL ULAŞTINIZ ACABA .plakası yok vs ise zaten bu nu çoğu motorcu yapıyor
-
bulundugum yerde HIZSIZLARI TANIRIM,
VE MOTORU KULLANANLAR O MOTORA O PARAYI VERECEK KİŞİLER DEĞİLLER,,,
-
serkanADH13 adlı üyeden alıntı
bulundugum yerde HIZSIZLARI TANIRIM,
VE MOTORU KULLANANLAR O MOTORA O PARAYI VERECEK KİŞİLER DEĞİLLER,,,
Abicim hepsini bende biliyorum. Tiplerini görünce zaten diyorsun yine birinin Can'ını yakmışlar diye. Sarıgöl'ün çocukları hepsi Kağıthane'ye geliyor motor parçalıyorlar. Hele bi kaç tanesi var Kağıthanedeki PO'da zorla kavun Satıyor. Zorla ya, almazsan dövecek gibi oluyorlar. O Pulsar bi kaç güne Yahya Kemal'e gelir burda da binerler biraz sonra parçalarlar gider.
-
Allah aşkına ,siz nasıl yerde yaşıyorsunuz be kardeşim.standartınızı yükseltin.sigara içmem yinede şu at hırsızlarıyla aynı havayı solumam.Nasıl bu o kadar olağan yaklaşabiliyorsunuz anlam veremiyorum peh
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Allah aşkına ,siz nasıl yerde yaşıyorsunuz be kardeşim.standartınızı yükseltin.sigara içmem yinede şu at hırsızlarıyla aynı havayı solumam.Nasıl bu o kadar olağan yaklaşabiliyorsunuz anlam veremiyorum peh
Benim evim Kanyon avm'nin 50 metre yanında. Orda oturuyorum. İğrençlikleri görmemek için kör MÜ olalım yani. Benim evim İstanbul'un en güzel semtlerinden birinde Heryere rahatlıkla ulaşabiliyorum. Motorum olmasa evimin önünde metro istasyonu var zaten. Etiler'de güzel ama armutlu'nun Çocuklarıyla dolu. Çevremi görüp te görmemezlikten gelmiyorum. Toplumca O kadar şeye olağan yaklaşıp ta buna olağan yaklaşmamızı garip bulman aslında daha garip.
-
vatandaşın işi değilki bu ülkede polis diye bir kurum var görevinin 10/1 ini şehirde yapsa yasalarımızda hırsıza ""sen devam et çalmaya" cezası verirse, olacağı bu ne bekliyoruzki başka
-
Niye polise şikayet etmiyorsun
-
Ya adam haber veriyor şüpe duyuyor bunu burada paylaşıyor siz hemen eleştiriyorsunuz.
-
k_ayhn adlı üyeden alıntı
Niye polise şikayet etmiyorsun
Haber verildi kardeşim,
Sadece TAMAM BİLGİ VERİLECEK diye konuşuyorlar...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
Serkan ustam duyarlılığından dolayı teşekkür ederim.
-
Nihayet ARKADAŞLAR MOTORUN SAHİBİ BULUNDU,
Bu gun babasıda gelmıs arkadasın hatta yolda gormusler,
Adam mudahale edecekken polıs sız karısmayın bıze bırakın demıs ve adamlar gıtmısler,,,
yarın yanıma ugrayacak kısmetse,
İnş en kısa zamanda ALIRLAR MOTORLARINI...
-
Adam mudahale edecekken polıs sız karısmayın bıze bırakın demıs ve adamlar gıtmısler,,,
Polis yakalar..mahkeme salar...Türkiyede ireli demokraaasi var.
-
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
CALINTI OLDUGUNU VE BUNUN KESIN CALINTI OLDUGU KANISINIA NASIL ULAŞTINIZ ACABA .plakası yok vs ise zaten bu nu çoğu motorcu yapıyor
Sanırım cevabınızı aldınız, eleştirmek için foruma giriyorsunuz sanırım.
Helal olsun size ne kadar; eleştiren, bilinçsiz insanlar olsada yardımcı oldunuz.
-
Helal olsun. Çok buyuk sevap kazandiniz keske herkes sizin gibi olsa
-
Helal olsun kardeşim çok büyük sevap işledin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)