motorum 27.07.2015 maltepe feyzullah mah çalınmışır Kawasaki er-6n modeli olup siyah renktedir bilgisi olanlar yada görenler bilgirirse sevinirim 34 BD 6487
motorum 27.07.2015 maltepe feyzullah mah çalınmışır Kawasaki er-6n modeli olup siyah renktedir bilgisi olanlar yada görenler bilgirirse sevinirim 34 BD 6487
Büyük geçmiş olsun, inşallah bulunur. Birde motosikletin ayırt edici bir özelliği varmı görenlerin tanıyabilmesi için.
Geçmiş olsun. Resim vs varsa at. Belirleyici özelliği modeli km vs.
Birde hangi kilitleri kesip - kırıp çalmışlar.
Bizlere örnek olmasi açısından.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Motorum 1650 km ayır edici olarak ta vites göstergesi var bide koruma takozu ama kawasaki takozlar orjinal insallah bulunur eksezu takmadan ucurdular
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:27 ----------
motorun direksiyonu kırmışlar bide disk öten kilit vardı ama bi işe yaramadı
Hocam çok geçmiş olsun da ,
Vites göstergesi veya koruma takozları görünce ayırt edilebilecek şeyler değil.
Fotoğraf eklerseniz daha iyi olur.
Umarım bulursunuz
Çok geçmiş olun. Tez vakitte inşallah bulunur. 1 Saat önce kargom geldi MTS marka alarmlı disk kilidi aldım ve konuyu görünce içimdeki diske olan güven bir nebze kırıldı. Akteni arkadaşımızın dediği gibi diski nasıl iptal etmişler ya da araca felanmı yükleme yapılmış ?
Geçmiş olsun, ben 3 kilit takıyorum ama hırsız istedikten sonra engel olacak bir yöntem yok, inşallah kaskoludur ya da bulunur..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)