geçmiş olsun!!!...
geçmiş olsun!!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
bunlar tam şerefsiz. su testisi su yolunda kırılır derler, elbet Allah cezalarını verir.
polis falan cağırmadın mı olay yerine ? neyse fazla bişey almamıslardır umarım apartmandakileri ikna etmeye calıs unutma tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
geçmiş olsun kardeş aynısı benimde başıma geldi apt içerisine merdiven altına koyduğum motosikletimi sabah bütün kabloları ve telleri kesilmiş buldum bunu yapanların allah belasını versin, motosikleti adanaya en sağlamı otobüse koyarak yollayabilirsin otobüs şoförü yada yazıhaneyle anlaş bagaja koyuyolar ybr oraya sığar sorun olmaz yeterki karşılayan birileri olsun adanada
Arkadaş geçmiş olsun,
Bu apartmanlarda gelenek heralde, her apartmanda veya sitede böyle kıl tipler çıkar, olsun bozma moralini tamir edilir biraz masraf edicen ama olsun.
Sıkma canını
[B][COLOR="Black"][CENTER]U-F-A 87'ye bakın, görürseniz el sallayın, [/CENTER][/COLOR][/B]
[CENTER][B][I][SIZE="2"][COLOR="Orange"]MoMo ZeN[/COLOR][/SIZE][/I][/B][/CENTER]
Elleri kırılsın Felç olsunlar ..O işlevleri bi daha gelmemek üzere bitsin ..Meslek değiştirsinler..Elleri ayakları tutmaz ...... ları işlev yapmaz olsun..cehennemin kapısında yanmak için sırada beklesinler yidiken yıkılsınlar.aşkınken devrilsinler..ciğerlerine damla düşsün...
Geçmiş olsun, bi ybr'ye laf eden apartman sakinleri de aynen adalının dediği gibi kına yakıp otursunlar...
ozaktasi adlı üyeden alıntı
Baba sen naaptın yaaaa... Helal ne diyim... Ben diyemedim sen demişsin...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
ya arkadaslar bana fıkır verın ya motor alacam bak bu topıc yüzünden vaz gectım . ben de apartman da oturuyorum ve apartmanın ıçıne sokmak ımkansız cunku apartmana 20 tane merdıven var lutfen akıl verın....
walla söyleyecek laf bulamıyorum kaç paraya satcak ikinci el kabloyu çok merat ettim yani olay .bnelikten öteye bişi deil yuhh yaaa
ALLAH ından bulsunlar çalıntı haram parayla motora binerken hiçmi düşünmüyorlar bunu yapan motordan anlayan motorcu başka bi motorcuya nasıl yapar??
Neye Nasıl Bakarsan Onu Öyle Görürsün.
DİSTURBED adlı üyeden alıntı
Ben de apartmandayım ve içeri sokulmayacak gibi, ama ben bir otoparkla anlaşmayı düşünüyorum... Motosikletlere ucuz aylık fiyat yapıyolarmış...Araştır derim... Bu arada bunun için topicler var sitede araştır forumlardan...
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
Apartman yonetiminin suratina tukurme zamani gelmis te geciyor.Ne bu rezalet yaa bisiklet olsa bir sey demiyecekler.Cok uzuldum gecen ay burda birinin basina gelmis ayni olay YBR nin parcalarini calmislar gece.Gecmis olsun.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
eyv clınt ben olmadı kılıtlenebılır bır branda klastık kılıdı alarm falan taktırırım offf ya 20 tane merdıven...
ilk başta geçmiş olsun ben motoru apartman içine koyuyorum hatta alarmı bile açık oluyo ne sorucam yönetime motor bu kokcak havlıcak hali yokya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)