Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Mondial 100 mg superboy motorumuz çalınmıştır

REKLAM ALANI
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    sürücü kursumuza ait olan eğitim motosikletimiz dün gece istanbul/şişli ergenekon caddesi üzürinde bulunan kursumuzun önünden çalınmıştır rengi beyazdır üzerinde koruma demirleri mevcuttur arka lastiği yenidir uzaktan bakıldığında bariz bir şekilde belli olmaktadır plakası 34 KC 8989 dur görenlerin 0212 231 49 49 nolu telefondan ulaşmaları rica olunur

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun umarım en kısa sürede bulunur
    iyi niyetlerin için sağol dostum dün gece bulduk motoru

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:27 ----------

dün aksam 18:00 da başlayan motoru arama çalışmalarımız 4 saat sonra sonuca ulaşmıştır motoru bulduk ama biraz anası ağlatılmış vaziyette düz kontak yapılmaya çalışılmış başarılı olunamamış belliki işi bilen bir hırsız değilmiş bazı kablolar yanmış uzunca yokus aşağı eğilimi olan yoldan gidilmiş ama karşılarına çok dik uzun bir rampa gelince rampanın yarısında pes edip atmışlar motoru imanımız gevreye gevreye karakola kadar götürdük tutanak falan tutuldu ama adım atmaya halimiz kalmadığı için motoru orda bıraktık bu sabah gittim aldım elimden geldiğince kablo onarımlarını yaptım yağmurun dinmesiyle birlikte tamirciye götüreceğim ve bu arada malesefki polislerin ilgisi 0 bisiklet çalınmış muamelesi yapıyorlar o gitti bulunmaz falan filan siz aramazsanız kimse aramıyor ilk etepta nekadar tamirci varsa gezin motor ordamı bakın yoksa adama telinizi verin motoru tarif edin sonra nerelere gidebileceği hakkında bilgi alın oraları turlayın eger yoksa oraya gidilebilecek yolları inceleyin benden tavsiye

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)