Ankara - 2008 Kırmızı-Beyaz Yamaha R1 Çalındı. (Bulana Ödül Vereceğiz)
-
2008 Model Kırmızı-Beyaz Yamaha R1 Marka Motorumuz Ankara Gaziosmanpaşa İlkadım Sk'tan çalınmıştır. Plakası 07 ZA 425. Bulana ödül vereceğiz.
Motorun üzerinde Akrapoviç egsoz var. Fotoğrafını da ekleyeceğim.
Görenlerin 05544984233 ve 05544984212 numaralı telefonlara haber vermelerini rica ederim.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. Fotoları da atarsan gözümüz yollarda olacak.
Ankarada da İstanbuldaki gibi hırsızlık baş göstermeye başladı.
-
Teşekkür ederim. Motor saat 02.54'te Ankara - G.O.P İlkadım Sk.'tan beyaz bir Transporter araca yüklenerek götürülmüş. Aynı araç, bizden 1 saat önce mahallenin bakkalını da soymuş. Fotoğrafını aşağıda veriyorum.
Motorun Plakası: 07 ZA 425
Şasi No: JYARN191000005137
-
ALLAH belalarını versin çok geçmiş olsun
-
Onları tutup sağ ellerini kesmek lazım başka türlü vazgeçmiyor köpekler, benimki de çalındı 10 gün sonra bulundu, sizinki de bulunur inşallah.
-
Kardeşim geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda bulunur...
Minibüsün plakası bellimi?
-
hocam çok geçmiş olsun bu şerefsizler umarım en kısa zamanda belalarını bulurlar..
-
Büyük geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda bulunur.
-
Çok geçmiş olsun.. İnşallah en kısa sürede bulunur..
-
Gecmis olsun insallah en kisa zamanda bulunur calanin allah belasini versin
-
İyi dilekleriniz için teşekkürler. Dün geceden beri karakoldayız. Detayları yazacağım.
Bizden 1 saat önce plakası kapalı bir beyaz VW Transporter ile mahallenin bakkalını patlatıyor şahıslar. Bizden 1 saat sonra da bir sokak yukarıdaki bir Triumph Tiger'ı çalıyorlar. Hırsızın her şeyini biz kendi başımıza tespit ettik, biz bulduk. Triumph Tiger'ı olan arkadaşın motorunu da biz bulduk. En azından arkadaş motoruna kavuştu. Bizimkinden haber yok.
Sadece şunu söyleyebilirim, bu ülkenin adaletine, polisine herhangi bir güvenimiz artık kalmadı. Adamın yerini, ev ve işyeri adreslerini, her şeyini biz tespit ettik kendi başımıza. Polis hiçbir şey yapmadı. Gece polisle hırsızın evine gittiğimizde, polis kapıyı çalıyor ve hırsızın karısı açıyor kapıyı. Kendi garajında bulduğumuz Triumph Tiger'ı soruyorlar ve karısı "motoru 1 hafta önce aldık bizim motorumuz." diyor. (Halbuki dün gece çalındı o motor da) Polise yalvarmamıza rağmen kadını almadılar. Üstüne bir de polisten azar yedik. Bizim motorun plakası Triumph Tiger'ın topcase'inde çıktı. Polise yalvar yakar olduk yine, kadını almaya gittiler ama kadın akıllandığı için kapıyı da açmadı artık. Evrak işleri, Triumph'un sahibi olan arkadaşa motorunu teslim etme prosedürleri vs. derken geceyi karakolda geçirdik. Hırsızın yerine biz karakolda geçirdik yani.
Bu sabah haber aldık. Adamı yakalayıp Esat Karakolu'na götürmüşler ve "İki motoru da ben çaldım, Yamaha R1'i ağaca bağladım sonra gittim baktım yoktu" demiş. Kime sattı Allah bilir.
Yılların emeğinden olduk anlayacağınız. Konu bayağı detaylı. Bu kafayla bu kadar yazabildim kusura bakmayın.
Bizleri yolda giderken çevirip, artiz artiz GBT sorgusu yapmayı bilenlerden, daha fazlasını beklerdik.
-
Geçmiş olsun gerçekten çok kızıyor ve üzülüyorum böyle durumlara. Polisin böyle apaçık ortada olan durumlara prosedür değilde biraz daha insiyatif kullanmasını isterdim. Yazık memleketin haline üzülüyorum. Dediğiniz gibi, herşeyimiz tamdır yolda çevirir topcase'e ceza yazar bana bununla ilgili kanunu söyleyebilir misin dediğimizde yüzüme bakar. Ama hırsızı gidip evinden alamaz, konuşturamaz. Olan yine her zamanki gibi sana bana yani madurlara olur. Ne diyeyim, bu dünyada hesabı bir şekilde uydurursun ama öteki dünyada hesap zordur.
-
sizi telefon ile arayıp 'motorunun yerini sana söylerim önce 5000 TL ver' tarzı ikinci dalga dolandırıcılara karşı dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
umarım bulunur, ancak polisin bu şekilde davranması her seferinde çok üzücü
-
Allah hırsıza, nursuza, hayırsıza düş getirmesin, tuş da getirmesin
büyük konuşmamak lazım ama başıma gelse böyle bir olay gelse , yetkili merciilerden sonuç alamasam o adamı yakalar, çaldığına çalacağına pişman ederdim
-
Evet az önce biri aradı zaten "Motorun istanbulda benim elimde. Parçalayacağız. 3.000 lira getir motoru al. Polisi karıştırma s...m" vs.vs. diye. İlla ki arıyorlar. Malesef motosiklet.net'i de takip ediyorlar ve belki de üyeler.
www.dersverilir.net/cagriakkoc----> Ankara'da ÖSS ve SBS hazırlık öğrencilerine özel Matematik ve Geometri dersleri verilir.
msn:cagriakkoc@orphaned-land.net
-
gecmis olsun
su ortamda Allah sabir versin
ben de GOP-ugurmumcu cad. uzerindeyim
Allahtan motorumu buralara birakmiyorum
-
M'ARRENTZIEH adlı üyeden alıntı
Evet az önce biri aradı zaten "Motorun istanbulda benim elimde. Parçalayacağız. 3.000 lira getir motoru al. Polisi karıştırma s...m" vs.vs. diye. İlla ki arıyorlar. Malesef motosiklet.net'i de takip ediyorlar ve belki de üyeler.
bu nedir şaka gibi, resmen çeteler basmış sokakları.
-
bende araba çaldırdığımda 'oraya çektiğine emin misin' demişlerdi sene 2008 de. demek ki Yeni Türkiye koca bir yalan.
-
Öncelikle geçmiş olsun, yazdiklariniza kesinlikle inanıyorum. Bir arkadaşın başına gelen olaya bak arabayı satış esnasında satışı parayı almadan Verdi daha sonra adamlar ortadan kayboldu, polis adamları bulmuş(güya) paranı geri alırız ancak bize su kadar para verirsen Diye rüşvet teklif ediyorlar.
Yani işin içinde polis de var Ekmeğini de yiyor Allah emek hırsızlarinin ve isbirlikci polislerin belasını versin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)