çok geçmiş olsun... umarım bulunur, bulunurlar.. a.q. hırsızları, ne kadar rahatlar...
yem olarak benim ybr yi kullanabiliriz..volkankilicoglu adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun... umarım bulunur, bulunurlar.. a.q. hırsızları, ne kadar rahatlar...
yem olarak benim ybr yi kullanabiliriz..volkankilicoglu adlı üyeden alıntı
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
geçmiş olsunmu denir bilmiyorum ama umarım bulunur motosikletin.. hepimizin başına gelmesi olası bir olay..duyarlı olmalıyız bu konularda..dostum sende yolunu biliyorsan bulacağını sanıyorum ktm lc4 dikkat çekici bir motor..soğukkanlı hareket etmelisin
bravo arkadaşlar ikinizede inanamıyorum iyi plan sahibinden başka kimsenin bilmediği plandır.. benden bukadar anlayın artıkİHTİYAR adlı üyeden alıntı
anti-hırsız çeteleri oluşturup bunları bir güzel dövmeye başlamak lazım.
May the Force be with McLaren Mercedes
hojam büyük geçmiş olsun. Lanet olsun şu hırsızlara insanın emeğini çalıyolar Çok sinirlendim şimdi
Çok Geçmiş olsun, Dilerim bulursun benimde en çok korktuğum bir olay
gecmis olsun...cok uzuldum...:((
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
çok gecmıs olsun inş bulursun tez zamanda benımde şu anda oturdugum semtte garajım yok korkumda bu işte çaldırmak amn allah gostermesın
Kardeş çok geçmiş olsun.Bu aralar çok hırsızlık olayı var.Bursa'da da kaynıyor.Allah belalarını versin.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
büyük geçmiş olsun resimleri varsa yüklersen iyi olur resmine benzeten veya tanıyan olabilir.
Geçmiş olsun zaten motor hırsızlığı diz boyu oldu yaa
__ KILIÇ __
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
ya arkadaşlar. ii de.
motor 3 ay önce çalınmış. arkadaşa geçmş olsun tabiki ancak 3 ay olmuş yaaa.
arkadaşda bir msg atmış o da bu ve 3 ay önce.
daha neyin geçmiş olsunu fotoğrafı.
bende sandım biri motoru gördü onu yazıyo.
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Arkadaşım geçmiş olsun Allahtan ümit kesilmez inşallah en yakın zamanda bulunur yaa :(
walla nedesem boş allah bildiği gibi etsin onları. bu acıyı ancak motoru çalınan arkadaşlar bilir(yani ben) inşallah bulunur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)