Otoparkçıdan davacı ol, o vasıtalar onların sorumluluğunda.
İnşallah bulunur, peşini bırakma takip et. motoru çalınmış insanlarla irtibata geç, onlar kilit isimleri çoktan öğrenmişlerdir zaman kazanmış olursun.
Hırsızlık bürosuna gelince hiç bişey demiyorum...
İnşallah En kısa sürede bulunur motorun. Şu lanet istanbul trafiğinde korkarak bindiğimiz yetmiyormuş gibi, geceleri de korkarak uyuyoruz.
İçim acıdı gerçekten. Temennim hemen bulunması ve hırsızların ellerini kesip cezalandırılması. (Ama nerde bizim ülkede..) bekçili otoparka bile güvenemeyeceğiz anlaşılan. Ne yapalım evin içine mi sokalım motorları !
geçmiş olsun, umarım en kısa sürede sorunsuz bulursunuz
Geçmiş olsun hocam büyük olasılıkla sizi arayıp sizden para isterler.
Arkadaşım geçmiş olsun.
Ben bu kadar yorumun üzerine artı birşey söyleyemeyeceğim. Zaten arkadaşlar söylemiş.
Ben zincir kilidin markasını merak ettim. 3 dakika dediğine göre kolaylıkla kesmişler vs sanırım?
En azından bu şekilde de bilgi paylaşımı yapabilirsen çok seviniriz.
otopark - bekçi - kilitler... inanılır gibi değil buna rağmen 3 dakika sürmüş. çok üzüldüm
Umarım otopark biletin duruyordur. Bu tür durumlarda onların sigortası oluyor diye biliyorum.
Vale hizmetinde bile sigorta oluyor aslında.
Yok abi getireceksin şeriatı keseceksin hırsızlık yapanın elini bak kim yapıyor bir daha, Allah kahretsin böylelerini, yazıktır yaa milletin kıçı çıkıyor o parayı biriktiripte motor alabilmek için veya kredisini ödeyebilmek için, elin oğlu geliyor sanki kendi malıymış gibi alıp gidiyor haram zıkkım olsun, motoru çalan elleri tez zamanda kökünden kopsunda bizde haberlerde izleyelim inşallah, dellendim yine
Kallavi olanlarında abus alarmlı disk kilidi gps vs ile donatman gerekirdi
İyi bi kilide kimse o kadar para vermiyor tabi motor ucuz kilit pahalı taki motor çalınana kadar
Bu soruyu sormak istemiyorum ama motor kaç lira kilit kaç lira
usta kaliteli bi kilide gerek varmıkı.adam hemen otoparkla anlaşmış ona rağmen kilit takmış.
otoparkın kaskosu yada sigortası varsa ödemek zorunda, eğer yoksa tazminat davası açın onlar ödemek zorundalar.
Çok geçmiş olsun
bir ay önce benim de 1000RR'ım çalındı ne gören var ne duyan bir umut bekliyorum işte
inşallah seninki bulunur
yakında motorun üstünden indirip çalmaya başlarlarsa hiç şaşırmayın... ne de olsa suç değil hırsız için denemeğe değer.
Çalınan otoparkı biliyorum, sigortası yok face üzerinden size yazmıştım geçmiş olsun tekrar umarım bulunur biranönce
geçmiş olsun.
fotoğraf yok mu usta?
Ücretli otoparktan araçmı çalınırmış hemen mahkemeye ver
hocam geçmiş olsun çok üzüldüm. otoparkta ve koyduğunuz kilitlerle çalınıyorsa motorlarımız ne yapalım biz evimize mi sokalım... İnşallah kısa sürede bulunur.
Otoparktan çalınma olayı, bekçinin uyuduğunun tespit edilmesi vs bize gösteriyor ki bu işi planlayarak ve motoru takip ederek yapıyorlar. İyi de bu motorun takibini, hangi garajda olduğunun takibini nasıl yaptı bu adamlar? İllaki çevreden, motordan haberi olan birisi olması lazım. Diğer bir ihtimal ise otoparkları geziyor olmaları ki hırsızlık gününün öncesindeki kayıtları da tek tek izlemek lazım. Önceden bir keşif yapmadan çalmış olamazlar
Geçmiş olsun, inşallah yakalayanı polis değil de başkası olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)