Çalıntı 2004 1000rr 07.03.2015
Reklamlar
-
Yukarıda da belirtilen 07/02/2015 tarih 01:10 saatinde motorsikletim Barış Mahallesi Ali Çebi caddesi Güven sitesi açık otoparkı Beylikdüzü/İSTANBUL adresinden çalınmıştır.Çalan iki kişi VSTROM DL650 marka motorla gelerek motorsikletin zincirini kesip direksiyon kilidini kırarak geldikleri motor vasıtasıyla motorumu çaldılar.Hırsızlardan biri yağmurluk giyiyor ve biri diğerine nazaran uzun, diğeri daha kısa boylu.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. 0530 101 88 48
Reklamlar
-
Alicanakman adlı üyeden alıntı
Yukarıda da belirtilen 07/02/2015 tarih 01:10 saatinde motorsikletim Barış Mahallesi Ali Çebi caddesi Güven sitesi açık otoparkı Beylikdüzü/İSTANBUL adresinden çalınmıştır.Çalan iki kişi VSTROM DL650 marka motorla gelerek motorsikletin zincirini kesip direksiyon kilidini kırarak geldikleri motor vasıtasıyla motorumu çaldılar.Hırsızlardan biri yağmurluk giyiyor ve biri diğerine nazaran uzun, diğeri daha kısa boylu.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. 0530 101 88 48
http://i59.tinypic.com/e8snxe.jpg
http://i58.tinypic.com/23mvgqr.png
Beylikdüzü/Beykent'de ikamet etmekteyim. Buralarda gönürse bilki motorun sendedir. Merak etme buluruz inşallah
-
Büyük geçmiş olsun.
http://www.altinelbiseliadam.com/calinmistir-yamaha-xj6-diversion-f/
Bu ilan geldi aklıma hemen, sanırım aynı hırsızlar, şerefsizler.
Umarım tez zamanda bulunur .
-
-
arkadaşım cok geçmiş olsun bu şerefsizler ist hertarafını sarmış plakayı göremedim
-
hep aynı motosiklet ile yapıyorlar ya valla bi denk gelsek !!!! geçmiş olsunn umarım bulunur... :/
-
geçmiş olsun :( inşallah en kısa sürede bulunur
-
Geçmiş olsun,inşaallah en kısa sürede bulunur....
-
Geçmiş olsun.
Umarım bulunur.
-
Kendi motorum çalınmış gibi üzüldüm. Ben de beylikdüzü'nde ikamet ediyorum. Motorunuzu bir iki kere görmüştüm. İnşallah bulursunuz. Geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun,inşaallah en kısa sürede bulunur....
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
Cok gecmis olsun insallah bulunur.
-
Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda bulunur.
Altın elbiseli adamın önerdiği kilit değildir kestikleri inşallah. Ona güvendik dünyanın parasını verdik bir zincire de...
-
zbilici adlı üyeden alıntı
Altın elbiseli adamın önerdiği kilit değildir kestikleri inşallah. Ona güvendik dünyanın parasını verdik bir zincire de...
Benim bildiğim kadarıyla zor da olsa o kilidi de kesiyorlar. Kesemedikleri kilidin üretildiği sanmıyorum. Zincir kilitleri çok araştırmıştım zamanında.
-
Berkay* adlı üyeden alıntı
Benim bildiğim kadarıyla zor da olsa o kilidi de kesiyorlar. Kesemedikleri kilidin üretildiği sanmıyorum. Zincir kilitleri çok araştırmıştım zamanında.
Bir de kilit kısmı nasıl o da önemli. Kilit kesilemiyordur da belki maymuncukla çok rahat açılıyordur. Zor işler... Motor özgürlük dedik ama o kadar da özgür olmasın yahu!
-
zbilici adlı üyeden alıntı
Saniyeler sürüyor sadece buyrun.
-
Nikuraya adlı üyeden alıntı
[url]https://www.youtube.com/watch?v=WExT83NZc4o[/url
Saniyeler sürüyor sadece buyrun.
Bende bunu izleyince baya şaşırmıştım abusun 200 küsürlük kilidi de değil bu videoda ki granit serisi 700 tl falandı heralde.
Barkın abi kilidin herhangi bir yerinden ortasından bastırıyo bu adam zincirin kilide bağlantı noktasından kesiyor.
Demek ki bağlantı noktası daha zayıf yada başka bi etken var bilmiyorum desem daşlarlar beni :D
Barkın abiyle bu videoda ki adamın kullandığı makas bile aynı
-
Teşekkür arkadaşlar hepinize bu arada kilit abus marka değildi ama Alarmı susturup disk kilidinden nasıl kurtulabiliyorlar onu anlamış Değilim ne yazikki
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:01 ----------
Arkadaşlar bu arada can haliyle plakayı yazmayı unutmuşum
42 DBH 19
-
Geçmiş olsun... İnşallah en kısa sürede bulunur..
Hırsızlarında Allah c.c. belalarını versin..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)