kırmızı siyah suziki büyük ihtimal çalıntı
Reklamlar
-
iki tane keko diye tabir ettigimiz kafasında mavi şapkaaı olan hiç bir korumalık olmuyan cağlayan adliyesindeki şişli tarafından redline yapa yaparak gidiyorlardı büyük ihtiml çalıntı gövde kırmızı z şeklinde siyah boya vardı 20:01 de gördüm fotograf öekemedim kusura bakmayın
siyah kırmızı kırmızı yogunluklu 600-1000 lik motor sahiplerinin calınma duruöu varsa gelsin çağlayan adlıyesinin şişli tarafınsakı eski iski yönünde bi arasınlar dereye dogru gitmiş olabilirler
Reklamlar
-
Alibeyköy'de oturuyorum Kağıthane tarafına ne zaman yolum düşse görüyorum böyle tipler. Ulan bi grubun olacak ordu gibi gidip basacaksın şafak operasyonu misali en az 50 makine çıkar.
-
Fazla çıkar azı çıkmaz hele derede bie motorcu var onda kesin vardır gibi günah almım ama öyle tipler öylw motoelar geliyor sym serviainde okadar ducati okadar kawsaskının ne işi var
-
haklısın arkadaşım ben kagıthanede oturuyorum bu şerefsizlerin depoyu öğrenmek lazım ben arabayla akşamları arada bir çıkıyorum motor götürürken denk gelmiyor
benimde 2 buçuk ay oldu çalınalı honda cbf 150
-
plakayı alsaydınız keşke. e devletten çalıntı olup olmadığı sorgulanabiliyor plakadan
-
cool113 adlı üyeden alıntı
plakayı alsaydınız keşke. e devletten çalıntı olup olmadığı sorgulanabiliyor plakadan
plaka yok yazdım sanıyordum kusura bakmayın plakası yoktu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)