saol dostum çok üzülüyorum inşallah hasta olmam
saol dostum çok üzülüyorum inşallah hasta olmam
ben yinede çevrene kontrol et derim,yani organize bir durum var ortada.sırf şu çalınma olayları yüzünden bende kendi motoruma alarm sistemi taktıracağım,şu spy 5000 sistemini alacağım paraya kıyıp,özellikleri çok çok güzel.GErçi zinciri kiliti ayrı olur yine ama insan güvenemiyor artık bu tip durumlarda.motor göz alıcı hemen tespit edilebilir.Sen yine elinden geldiğince farklı açılardan (önden arkadan) resim yolla,plaka ve kısa bilgi paylaş.Bİrde konuyu AEA sitesinin çalıntı motor bölümünede taşı,orada bu işe ciddi anlamda eğiliyorlar ama detay paylaşman çok önemli,bol resim farklı açılardan,plaka,özellikler vs vermen lazım.Ne kadar yere başvurursan o kadar hızlı sonuç alırsın.
Selam
AEA şimdi mail geçtim inşallah bişey çıkar
Gecmis olsun sahibinden de ilani var 14unde sen vermissin galiba ilan no 201107834 tam satma arifesinde mi calindi
Sahibinden com a çalındıktan sonra ilan verdim çalıntı yazamıyorum sistem onaylamıyor arayanları yada meaaj atanları bilgilendiriyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
Yenibosna/bahçelievler 08.02.2015 çalındı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)