artık birini yakalarsam gerçekten öldürmeden bırakmıyıcam
Reklamlar
-
pazar günü şirinevler tarafında dereyolunda o sıkışık tarfikte kafa granajı beyaz depo ve kuyruk siyah olan bi cbr 125 yada 250 yeni kasa cıktı ara sokaktan apaci gibi bişey kafada kask yok plaka yok plaka delikleri var açık egzoz var üzerinde peşinden gittim ama nereye ytişiyosun adamın insanlar umrunda değil durmadı tabi barborosta oturuyorum bu akşam yine aynı motor arkadaşlarla konuşurken es kaza caddede arba karşı sokağa gecerken durdu kardeşim bi bak dedim adam uzadı gitti ya bizim devletimizde polis yokmu ben plakalı motora biniyorum sigortamı vergimi veriyorum kaskımı takıyorm yine çevriliyorum bunlara kimse bişey yapamıyo
Reklamlar
-
hocam anlamadım söylediğini,
şimdi mevzu adam kask takmadı egzoz açıktı ve plaka olmadığı için sen onu öldürecek misin?
ben bu sonucu çıkarabildim.
yada polismisinde adamı çeviriyorsun çözemedim.
eğer düşünclerin böyleyse yanlış yoldasın.
-
Konu ne ? Neden bu kadar kinlendin ?...
Yukarıda saydığın sebepler konu başlığında bahsettiğin şeyi yapmana neden olamaz bence...
-
Anlıyorum sizi biz vergimizi veriyoruz sigortamızı yaptırıyoruz korumalarımızı eksik etmiyoruz ama bu tür apaçiler bizden daha rahat geziyorlar onları durdurmak yerine bizi didikleyip ceza yazacak yer arıyorlar
Ya sabır ya sabır dirisi para etmez ama ölüsü para eder sonradan çok pişman olursun gene ya sabır diyorum
-
2013 yılında mayısın 16 sın mahalledemden gece 4 de yuki marka scooterim çalıntı yan binanın kamera kaydında adamı kabak gibi grüyorum ve o adam yüz aynı tip aynı motor gitti tabi benim bulunmadı o kişiyi kocasinan sanayinin orlarda önceki hafata içi çarşamba akşamı cbf 150 ile gördüm plaka yok ve kontak anahtarı yok siz olsanız ne yapardınız
-
Tavukmu öldürüyon atarli ergen. Dikkat ette niyazi olma. Sanane adamin egsozundan.plakasindan. sigorta.ödüyomus vergi veriyomuş. Devletten vergi kaçiran bi bu apachimi kaldi. Bu nasil bi zihniyet. Jafaniz iyitkenmi giriyonuz foruma anlamadimki. Modda.bunu görüp konuyu kapatmiyoda. Bana uyari çekip duruyo. Hey allahim yaa
-
nurol adlı üyeden alıntı
2013 yılında mayısın 16 sın mahalledemden gece 4 de yuki marka scooterim çalıntı yan binanın kamera kaydında adamı kabak gibi grüyorum ve o adam yüz aynı tip aynı motor gitti tabi benim bulunmadı o kişiyi kocasinan sanayinin orlarda önceki hafata içi çarşamba akşamı cbf 150 ile gördüm plaka yok ve kontak anahtarı yok siz olsanız ne yapardınız
Baştan hikayeyi anlatsaydın hak verirdim...
Nefes almaları bile israf....
İşallah hepsi birgün çaldıkları motorların altında can verirler ş...sizler...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Alptunay amma yaptin sende.hemen hak verdin. Motor çalmak şe.... sizlikte adam öldürmek nedir acaba. Hırsiza devlet ölüm cezasi vermezken siz hangi vicdanla öldürmeyi düşünuyonyz. Hangi kitabi okuyorsaniz birakin, sizi sadist ruhlu yapiyo
-
Hiç motorun ya da araban çalındı mı ?...
-
Anlıyomda içinde beslediğin duyguları oluorta anlatmaya gerek yok
-
kashmar54 adlı üyeden alıntı
Anlıyomda içinde beslediğin duyguları oluorta anlatmaya gerek yok
İyi..Herkes sussun.. Hırsız çalmaya devam etsin...
Ama biz konuşmayalım kimseye söylemeyelim...
Sıkılıyorsan okuma geç...
Bu kadar basit...
-
kashmar 54 hocam bi insan hayatı 50 kuruşlık bi mermiye bakar anladın mı
-
kashmar54 adlı üyeden alıntı
Alptunay amma yaptin sende.hemen hak verdin. Motor çalmak şe.... sizlikte adam öldürmek nedir acaba. Hırsiza devlet ölüm cezasi vermezken siz hangi vicdanla öldürmeyi düşünuyonyz. Hangi kitabi okuyorsaniz birakin, sizi sadist ruhlu yapiyo
Ayrıca yorumumda arkadaşın adam öldürmesini onayladığımı nerden çıkardın ?...
Sadece düşüncelerinde hak verdiğimi belirttim...
Çünkü benim motorum da çalındığında aynı duyguları hissetmiştim...
Ama bedduanın en pisini yaparım....
Buna da yasak yoltur heralde ...
-
nurol adlı üyeden alıntı
kashmar 54 hocam bi insan hayatı 50 kuruşlık bi mermiye bakar anladın mı
Çok serbest bir ülkede yaşıyoruz, yakalanmadığın sürece ceza yok.
Metin Külünk'ün dediği gibi insanların suç işleme özgürlüğü var.
Not: Silahı eldivenle kullan, sonra eldiveni imha edersin elin de barut izi kalmaz.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
ahmetkorkmaz adlı üyeden alıntı
Çok serbest bir ülkede yaşıyoruz, yakalanmadığın sürece ceza yok.
Metin Külünk'ün dediği gibi insanların suç işleme özgürlüğü var.
Not: Silahı eldivenle kullan, sonra eldiveni imha edersin elin de barut izi kalmaz.
Ardından silahıda imha etmeyi unutma sakın.
Herkesten hızlı sürmen, yalnız süreceğinin garantisidir.
-
Silahla adam öldüren mal'dır trafikte arabayla ez öldür iki ay yat çık o iki ayda ölen zavallının yakınları birşey yapmasın diye nasıl fikir hahaha
-
Hocam niye kızıyorsun. doğal seçilime; evrime güven... çürük ve salaklar elenir geriye sağlam ve akıllılar kalır. sıkma sen canını bir gün onlarında soyu tükenecek...
-
Karalı adlı üyeden alıntı
Silahla adam öldüren mal'dır trafikte arabayla ez öldür iki ay yat çık o iki ayda ölen zavallının yakınları birşey yapmasın diye nasıl fikir hahaha
Doğru söylüyorsun, daha yaratıcı fikirleri olanları bekliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:27 ----------
sdirer adlı üyeden alıntı
Hocam niye kızıyorsun. doğal seçilime; evrime güven... çürük ve salaklar elenir geriye sağlam ve akıllılar kalır. sıkma sen canını bir gün onlarında soyu tükenecek...
Kusura bakma ama işte buna gülerim Doğal seleksiyon denen olay üreme üstüne dayalıdır.
Kültürlü eğitimli insan maalesef üremiyor, bunun en bariz örneği Avrupa da. Hayat şartları son derece iyi yaşam kolay, insanlar çocuk yapıp kendini kısıtlamak istemiyor.
Az gelişmiş ülkelerdeki doğum oranlarına bakarsan, geleceği görürsün.
İki şey sonsuzdur insanoğlunun aptallığı ve evren. Albert EINSTEIN
-
imzan güzelmiş hocam
-
Aman kardeşim kimseyi öldürmeyin işimiz zaten başımızdan aşkın birde eften püften sebeple öldürüpte gelmeyin yazık edersiniz kendinize.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)