2007 Suzukı Kırmızı GSR 600 14 AD 264 ÇALINDI
Reklamlar
-
Reklamlar
-
pilaka yokmu? keşke yakalasakta ödülü boşver hısızın burnunu kırmak daha güzel ödül olur geçmiş olsun
pardon başlıkta varmış
-
arkadaşım geçmiş olsun benimde birbucuk ay önce çalındı cbf 150 kâğıt haneden hala haber yok inşallah en kısa zamanda bulunur size enyakın gazi mahallesı var oraları gezer seniz polisin kendisi söylüyor gazi mahallesine götürüyorlarmış diye sakın polisten medet umma ararlar diye kılını kıpırdatmıyorlar ........
-
geçmiş olsun,bişey soracağım motor çalındığı vakit üzerinde disk kilidi,zincir vs takılı değilmiydi?
-
arkadaşım benim motorda celik kilit vardı binanın demirine kilitlemiştim arti alarım vardı kilidi kesiyorlar kamera görüntüsün de iki kişi bir motorla geliyor 10 dakikada alıyor lar
-
motoru çalınan İkram Bey mt üyeliği aktif olmamış..üyeliği açılınca hemen yazacak...
-
iyice azıttı şerefsizler neredeyse üstünde otururken çalacaklar.. bende bahçelievlerde oturuyorum inşallah bulunur görürsem haber vericem para ödülü önemli değil yeterki bulunsun
-
Bunlara karsi bir organizasyon sart, benim 2014 subatta calinan motorumun 2015 mtv ilk taksidi gelmis polis calisiyor kardesim, evraklari verdik, kaybetmisler, sen bu formu bursa daki vergi dairesine ver, hallolur dediler bugun... cslisiyirlar kardesim, calisiyorlar...
Allah bunlari kahreylersin...
organizasyon, bir cati altinda sesimizi duyurmak sart, birlikten kuvvet dogar..
gecmis olsun...
-
Geçmiş olsun hocam. O civarda bu işi yapan şerefsizler Esenler-Üçyüzlü çocukları. 3-4 ay önce arkadaşımın motorunu çaldılar ve düz kontak yapmaya çalışırlarken yakalandılar. Olayın davası görüldü, velet 1-2 ay yatmış ve geçenlerde çıkmış, hatta profiline baktığınızda tüm çevresinin hırsız olduğunu ve abisinin halen daha hırsızlıktan içeride olduğunu görebilirsiniz.
Harun K.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)