Bir revolver ya da kirikkale maksimum 6 mermi alir. 20 kisi gitsek gene de hayati hasar almayiz. Sen de ki elemanlari buldum. 10 bin motorcu var burada
Bir revolver ya da kirikkale maksimum 6 mermi alir. 20 kisi gitsek gene de hayati hasar almayiz. Sen de ki elemanlari buldum. 10 bin motorcu var burada
Burada motoru calinmis, artik surasina gelmis o kadar cok insan var ki, onlarin cesareti ve sinir hirsiyla bizim uzaktan gecmis olsunumuzu kiyaslayamayiz. Ama ben her calinti motor haberi okudugumda cok kotu oluyorum ve tepem atiyor. Henuz hic motorum calinmadi ama bu gerceklesmeden once elimden gelen ne varsa ortaya koymaktan cekinmem.
arkadaşım İstanbul artık teksas gibi hertaraf kamera dolu ama nedense polisler kıclarını kaldırıpta bu adamlar nereye gidiyorlar demiyor görüntün varsa elinde getir savcılığa gönderelim diyorlar bunlara iş yaptırmak hırsıza hırsız yakalattırmak gibi birşey
Son zamanlarda motor hırsızlığı haberlerini çok duymaya başladım özellikle istanbulda yok mudur agalar şunun köklü bir çözümü istanbulda motorum yok ama motoru çalınan kisilere gerçekten Allah sabır versin ben burdan üzülüyorum
ufak bir olay oldu sırf yanlarından geçtik diye 2 kişi bıçakla kovalamıştı bizi bakır çalıyorlardı sanırım bende koşamadım uzun süre güvenliğin yanında durdum güvenlik sesini çıkaramadı
Gecmis olsun ibreti alem icin bu motorları calanları taksimde sıcak egzoza oturtacaksın amk
kardeş vereceğim bilgiler olabilir şu başak konutları idare hakkında. telefonda görüşelim bi. özel mesajdan telefonunu gönderirmisin.
arkadaşım sana katılıyorum şeref sizlerin elini ayağını öylebir kırmak gerekiyorki birdaha tamiri olmayacak şekilde şerefsizleri polise teslim etsen onlara iyilik yapmış olursun serefsizlerin sanki evi gibi senden benden iyi ilgi görüyorlar ama ben bu şerefsiz lerin peşindeyim şu kışı bir atlatayım
evet motor hırsızları size sesleniyorum eminim forumdaki canlarını yaktığınız insanları buradanda takip ediyorsunuzdur bu yaz sizin kabusunuz olacağım yaşa gör
Merhaba,
Sari 2001 model Honda cbr 600f motorum calindi.
Bulana ödül verilecektir.
5.2.2015 saat 22:00 ile 6.2.2015 saat 02:50 arasinda osmanbey de matbaaci osmanbey sokak sisli den motorum calindi.
34 Zk 9380 plakali koltukta yirtik var arka maşada ohlins etiketi ve depo rengi grenajdan daha acik sari.
Irtibat 0532 151 27 30
görenler duyanlar lütfen yardımcı olun!
Bunları duydukça "okudukça" cok tedirgin oluyorum .. gece gece gurultu olsa motor kontrolune cikmisligimiz var biri mi ugrasiyor diye .. veya biyeri gidince hep goz onunde bebek bakar gibi bakiyoruz -.- arkadaslarada gecmis olsun
evet hırsızlara sesleniyorum şerefsizler bu yaz sizin kabusunuz olacağım diliyorum burayıda takip ediyorsunuzdur canlarını yak tığınız insanların neler yaptığını görmek için sizin canınız yandığında bende sizin resminizi çekip buraya koyacagım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
tek dileğim buyaz bu şerefsiz motor hırsızlarının resmini çekip buraya koymak diğer hırsız lara ipret olsun diye
konu hala güncel aramaya sabırla devam
ben burada bir konu açmıştım fakat pek rabet görmedi,
Kırmızı renkte cbf 150 şasi ve motor numaralarınıda paylaşmıştım,
eger motor kırmızı ıse oncekı konuları arastır,
eger şasi ve motor numaraların tutuyor ıse sanıyorum halen dolaşıyordur,
Polıse bılgıde verdım numaralarınıda elbette,
fakat pek ılgı gormedı,,,
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:41 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/142383-istanbul-gaziosman-pasa-cevrelerinde-calinmis-cbf-150-kirmizi.html
konu hala güncel motor bulunmadı aramaya devam
Bundan haberiniz oldu mu?
http://www.istanbul.pol.tr/Haberler/...0319-6864.aspx
tşk ederim haberim yoktu sizin sayenizde öğrendim allah razı olsun sizden
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)