Arkadaşlar Ben Sigortalı Bi İşde Çalışıyorum vede bi bankadan 4.5 bintl kredi çekip motor alıcam ehliyet içinde bunun faizi ne kadar olur bilgi veririmisiniz ?
alcagım motor kuba cr1 3.5bintl
ehliyetim yok onada 1bintl ayırdım
Arkadaşlar Ben Sigortalı Bi İşde Çalışıyorum vede bi bankadan 4.5 bintl kredi çekip motor alıcam ehliyet içinde bunun faizi ne kadar olur bilgi veririmisiniz ?
alcagım motor kuba cr1 3.5bintl
ehliyetim yok onada 1bintl ayırdım
Piyasadaki en uygun kredi oranlarından birini şuradan hesaplayablirsin--> https://www.finansbank.enpara.com/kredi/ihtiyac-kredisi-hesaplama.aspx
Şubesi olan bankalar, garanti, iş gibi, daha yüksek oranlar alırsın.
sigortalı çalışana verirlermi ?
enpara.com'u araştır. Daha uygununu bulamazsın zaten. Ve bir tane şikayetçi olan duymadım şu ana kadar
1 yıla yaklaştı
1 yıl sigortalı isen rahat alırsın enparayı araştır bankalara git sor soruştur
faiz oranları sürekli değişik takipte kal en uygun faiz olduğunda çek. 1 yıl sigortalı çalışıyorsan verirler. özellikle maaşını bankadan alıyorsan maaş bankana git. genelde en uygun teklifi onlar yaparlar maaş müşterisi olduğun için. 5bin liraya 300 lira faiz ödeyen de var 1300 lira ödeyen de var.
yok sadece işadamlarına veriyolarmış.
Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
Twitter/instagram @ywitcan
Yiğit Can
1 sene sigortali olarak calisman poztif deger saglar.
fakat onun disinda kredi kartin, borcun veya bankalara sicilini bozacak bir durumun var mi?
yoksa kredi kartina basvur. kredini kartini 3 4 ay kullan ve odemelerini aksatmadan yap.
Daha sonra krediye basvurursan cikmamasi bir sebep yok.
surekli bankalara basvuru yapma. her basvuruda bankalarin ortak gordugu bir puan vardir, o puan duser.
isini riske atma ve once kredi kartini kullan
sonra istersen kapatirsin.
krediyide vakifbanktan veya ziraat bankasindan kullanmani tavsiye ederim. ing bank gibi ozel bankalarin faiz orani bazi donemler cok azda olsa dusuk olaboliyor. fakat daha sonradan kart ucreti zirt ucreti pirt ucreti adi altinda ufak ufak kesintiler yapoliyor ve topladiginda bunlari daha pahaliya geliyor.
kredi kartı lazım deli bana 4.5 5 bin gibi nakit par lzm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)