20.09.2014 SABAHA KARŞI DİKİLİTAŞ TA OTOPARKIMIZDAN MOTORUM ÇALINTI. --- 34 DC 2832 --- GÖREN YADA DUYAN ARKADAŞLARIN BENİMLE İRTİBATA GEÇMESİNİ RİCA EDİYORUM.
İRTİBAT NO : 0536 275 76 77 EYÜP
0535 314 65 65 YUNUS
20.09.2014 SABAHA KARŞI DİKİLİTAŞ TA OTOPARKIMIZDAN MOTORUM ÇALINTI. --- 34 DC 2832 --- GÖREN YADA DUYAN ARKADAŞLARIN BENİMLE İRTİBATA GEÇMESİNİ RİCA EDİYORUM.
İRTİBAT NO : 0536 275 76 77 EYÜP
0535 314 65 65 YUNUS
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Kısa zamanda bulunması dileğiyle.
Ayrıca motosikletin fotoğrafını eklersen daha sağlıklı olacaktır.
Kakono hakiri sokomoyu tokaji.
otoparktan nasıl çalıyorlar ya
Çok üzüldüm bende bir siyah şase mavi fazer sahibiyim. Alllah herkesi hırsızlıklardan korusun.
Geçmiş olsun umarım bulursunuz.
geçmiş olsun disk kilidi veya halat kilit var mıydı?
Geçmiş olsun.
İnşallah en kısa sürede bulabilirsiniz.
Tez zamanda bulunur inş.
Çok geçmiş olsun. Ben kapalı otoparkta bırakıyorum motorumu, fakat yerdeki demir menfezlerden birine kilitliyorum arka tekeri, disk kilidini de takıyorum ne olur olmaz diye.
Allah yardımcın olsun .. Çok üzüldüm fazla zaman geçmeden araya sokabildiğin herkesi sok, ondan sonra polis amcalar '' ohooo ne kadar olmuş, civatasını bile bulamazsın '' diyip başlarından savıyorlar, tez zamanda bulursun inş..
Allah bunların belasını versin . (töbe yarabbi bela okumayı da sevmem hiç)Ne emeklerle alınıyor İTİN biri gelip belkide yılların birikimini alıp götürüyor.İnşallah kısa sürede bulursunuz .bu hırsızlıklara karşı önlem almalıyız bence.bazen tembellik yapıp bağlamadığımız zamanlar oluyor,üşenmeden kilitlemek lazım sonra Allah'a emanet etmekten başka yapacak bişeyimiz yok. Bu tip hırsızlıkların cezası çok ağır olmalı ki yapmaya cesaret edemesinler bir daha.çok sinirlendim akşam akşam kendi motorum çalınmış gibi üzüldüm gerçekten.Allah yardımcınız olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)