13 Ağustos 2014 sabahı 06:30 da kadıköy hasanpaşa dan çalınmıştır..bulan sorgusuz sualsiz nakten ödüllendirilecektir...
Mobil:5322169226
Sadece iki ay kullanmak nasip oldu...30 ay daha kredi borcuda cabası...
13 Ağustos 2014 sabahı 06:30 da kadıköy hasanpaşa dan çalınmıştır..bulan sorgusuz sualsiz nakten ödüllendirilecektir...
Mobil:5322169226
Sadece iki ay kullanmak nasip oldu...30 ay daha kredi borcuda cabası...
geçmiş olsun reis..
hergün bir motosiklet çalıntı haberi. Allahım sen yardım et...
Gecmis olsun kardes topige katkimiz olsun
Teşekkürler arkadaşlar..Rabbim onları islah eylesin...
Çok geçmiş olsun , umarım bulunur .
geçmiş olsun inşallah bulunur :S
Teşekkürler. ..İnşallah....
Çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda bulunur ve motorunuza kavuşursunuz. Bu konuda topic açılmışken belki de hatırlatmakta fayda var; mümkünse kesinlikle motorunuza kasko yaptırın. Sonra bu haberleri okudukça içim yanıyor.
RESİM YOKMU KOYSAYDINIZ İNŞALLAH BULUNUR
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-sahibinden-borusan-servis-bakimli-9500-km-f650-gs-bmw-175552168/detay/
Teşekkürler ...
İnşallah en kısa sürede motosikletinize kavuşursunuz. Bunu yapanlarında yanına kar kalmamasını temenni ediyorum. Kansız şerefsizler
İnşallah kardeşim....
çok çok geçmiş olsun inşallah bulunur , ben daha motor sahibi olamadım yakın zamanda alacağım umarım başımıza böyle bir şey gelmez
Hocam geçmiş olsun konuyu güncel tutayım bir gelişme var mı?
Maalesef yok ..... Umut ile beklemekteyiz...İlginiz için teşekkürler....
geçmiş olsun umarım bulursunuz.
artık motorlari her sartta, her yerden calabiliyor serefsizler.
sizinkini nasil calmislar. zincir vs. varmiydi yoksa gidon kilidini mi kirmislar?
belki cevaplariniz, bizim gibi diğer arkadaslara yol gösterir, yardimci olur.
geçmiş olsun hocam. inşallah en kısa sürede bulunur.
İki kişi bir motorla gelip bir buçuk dakika içerisinde hortum kilidi ve direksiyon kilidini kırıp alıyorlar....ben motor sahibiyim o kadar çabuk çıkamıyorum motorla...dilekleriniz için teşekkürler...
Dostum çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulunur...
Çok geçmiş olsun,
Sahibinden' de ilan açın, Motorunuzun çalındığını ve bulanların ödüllendirileceğini ilan başlığında belirtin.
Hatta bence ufak bi ücret karşılığında ilanı doping yaparak, daha büyük kitlelere duyurmayı başarabilirsiniz.
Unutmayın ki Sahibinden.com haftada 20 milyon defa tıklaniyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)