06 EU 3687 plakalı CBR 600RR ( 2006 ) Esenyurtta Çalınmıştır !
Reklamlar
-
Arkadaşlar, lütfen yayalım ;
Arkadaşımın facebook hesabından alıntıdır ;
Dün gece sabaha doğru 5'te Esenyurtta papatya sitesinin önünde 06 EU 3687 plakalı siyah beyaz CBR 600RR 2006 Model Honda motorum çalınmıştır. Bulanlar veya görenler insanlık adına bu numaramı aramalarını rica ederim. Allah kimsenin başına vermesin 0530 956 9036
Reklamlar
-
Cok yakin oturuyoruz. Insallah bulunur. Papatyanin kapali garaji var biliyorum. Garajdamiydi sitenin onundemi?
-
Garajdan mı çalınmış ya bende bılıyorum sıteyı, garajda degılse boyle motor esenyurt tarafında dışarıda bırakılır mı..
-
Allah razı olsun, sağolun.
Arkadaşın dediğine göre güvenliğin yanına bırakmışlar ama sadece direksiyon kilidi varmış. Kamera karşısında çalmışlar. Polise bildirmişler ama hiç umutları yok. Benim üzüldüğüm nokta arkadaş sırf motoru almak için kredi çekmişti 2 hafta sonra kredi taksitleri başlıyor. Her gün duyuyorum çalıntı motor ilanlarını ama bu kadar yakın bi arkadaşımın başına gelince sitem ediyor insan.
-
Hep Honda Yamaha caliniyor, tutmayan yedek parca skntisi olan motor almak lazim aprilia kawasaki mv agusta ducati falan, geçmiş olsun umarim yakalanır serefsizler...
-
alper_becker adlı üyeden alıntı
Hep Honda Yamaha caliniyor, tutmayan yedek parca skntisi olan motor almak lazim aprilia kawasaki mv agusta ducati falan, geçmiş olsun umarim yakalanır serefsizler...
Daha önce diğer konularda yazıldığı üzere yedek parça talebi dolayısıyla parçalamak daha kolay olur diye düşünüyorlar herhalde. Malesef arkadaşın ve benim hiç umudumuz kalmadı. İnsafa gelip ararlar, şu kadar para verin alın derlerse diye bekliyoruz. Hırsızın insafını bekliyoruz güzel ülkemin kollu güçleri yerine
-
inş.. bulunur daha iyi önlem almak lazım ben demir bi kutu düşünüyorum ya hidrolikle açılan demir bi aksam yada uzaktan kumandalı bir demir kutu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)