Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

06 EU 3687 plakalı CBR 600RR ( 2006 ) Esenyurtta Çalınmıştır !

REKLAM ALANI
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar, lütfen yayalım ;

Arkadaşımın facebook hesabından alıntıdır ;

Dün gece sabaha doğru 5'te Esenyurtta papatya sitesinin önünde 06 EU 3687 plakalı siyah beyaz CBR 600RR 2006 Model Honda motorum çalınmıştır. Bulanlar veya görenler insanlık adına bu numaramı aramalarını rica ederim. Allah kimsenin başına vermesin 0530 956 9036

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    mondial rx3i
    Cok yakin oturuyoruz. Insallah bulunur. Papatyanin kapali garaji var biliyorum. Garajdamiydi sitenin onundemi?

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    Garajdan mı çalınmış ya bende bılıyorum sıteyı, garajda degılse boyle motor esenyurt tarafında dışarıda bırakılır mı..

Allah razı olsun, sağolun.
    Arkadaşın dediğine göre güvenliğin yanına bırakmışlar ama sadece direksiyon kilidi varmış. Kamera karşısında çalmışlar. Polise bildirmişler ama hiç umutları yok. Benim üzüldüğüm nokta arkadaş sırf motoru almak için kredi çekmişti 2 hafta sonra kredi taksitleri başlıyor. Her gün duyuyorum çalıntı motor ilanlarını ama bu kadar yakın bi arkadaşımın başına gelince sitem ediyor insan.

Hep Honda Yamaha caliniyor, tutmayan yedek parca skntisi olan motor almak lazim aprilia kawasaki mv agusta ducati falan, geçmiş olsun umarim yakalanır serefsizler...

Alıntı alper_becker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hep Honda Yamaha caliniyor, tutmayan yedek parca skntisi olan motor almak lazim aprilia kawasaki mv agusta ducati falan, geçmiş olsun umarim yakalanır serefsizler...
    Daha önce diğer konularda yazıldığı üzere yedek parça talebi dolayısıyla parçalamak daha kolay olur diye düşünüyorlar herhalde. Malesef arkadaşın ve benim hiç umudumuz kalmadı. İnsafa gelip ararlar, şu kadar para verin alın derlerse diye bekliyoruz. Hırsızın insafını bekliyoruz güzel ülkemin kollu güçleri yerine

inş.. bulunur daha iyi önlem almak lazım ben demir bi kutu düşünüyorum ya hidrolikle açılan demir bi aksam yada uzaktan kumandalı bir demir kutu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)