Bir dolandırıcıyı da ben ifşa ediyorum arkadaşlar dikkat!
Reklamlar
-
10 Temmuz 2014, 05:43
Kardeşim geçmiş olsun. Bu ülkede çakkal çukkal çok var. Arakla arakla bitmez...
Reklamlar
-
10 Temmuz 2014, 07:41
HONDAANTALYA adlı üyeden alıntı
Ermeni cigerli..... Cocuklar!
kardeş ayıp oluyor belki içimizde ermeni arkaş vardır. ırkçılık yapmayalım!!
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
10 Temmuz 2014, 17:43
cenkmizrak adlı üyeden alıntı
Dolandırıcılara dolanacak, hırsızlara yemlik motor bırakıp pusu atacak bir gönüllü motor güvenliği ekibi kursak o hırsızı bulamayan, sökülmüş yedek parçasıyla karakola gittiğinde kardeşim satan adamıda al getir diyen, dolandırıcıyı kimlik bilgisiyle ifşa ettiğinde seni bürokrasi yollarında heder eden o polis bizi nasıl bir alır belli değil, hey yavrum hey, organizeye de sokarlar, forumu kanıt gösterirler, keşke motorum çalınsaydı dersin.Aq düzeni...İhtiyaç durumunda ulaşılmaya razı gönüllü arkadaşlar bir buluşsak ne hoş olur...
söylediğim gibi abi bu konuda olay moderatöre düşüyor bence..
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
Shrieker adlı üyeden alıntı
Ceza caydırıcı olduktan ve adalet doğru işledikten sonra el kol kafa kesmeye gerek yok. Onlar taş devrinde kaldı.
Evvel gün bi forum üyesi özel mesaj attı, soruyo hangi dindenmişim ben diye, el kol kesmeye karşı çıktık ya
Kendisine el kol kesmenin hukuki sakıncalarını gayet mantıklı ve düzgün bir üslupla açıkladıktan sonra bana attığı cevapta benim islam hukukunu bilmeyen bir cahil olduğuma kanaat getirmiş
Yav hehe deyip geçtim.
İsmi bende saklı kalsın.
@
Brocks,
Öncelikle geçmiş olsun. Keşke bi arkadaşınla falan gitseydin de, uzaktan fotoğraflarını çekseydi onun bunun çocuklarının.
gittim ancak direk arabayla aldiklari için foto gibi bir imkanimiz olmadi maalesef :/
Mikuni adlı üyeden alıntı
Suudi arabistanda hırsızlık yapanların elini bileginden kesiyorlar. Bu korku ile hırsızlık vakası yok denecek kadar az. Ama turkiyede hırsızlar hapishanede yatar çıkarım nasıl olsa ab uyum yasalarida var falan diyip cesaret aliyorlar. Bu cesareti kanunlar veriyor. Halbuki caydırıcı ceza olmalıydı.
acik her zaman dediğim gibi polisin acigi istese hepimizin motoru 1 günde kapimizda olurdu.
acayüp adlı üyeden alıntı
Kardeşim çok geçmiş olsun . O duyguyu iyi biliyorum , umarım hepiniz benim gibi sonradan yüzü gülenlerden olursunuz.
cok teşekkür ederim eyup abi .. gecen sene bu vakitler birlikte iftar yapmistik.. simdi ise calinan motorumu konuşuyoruz nasip işte ..
2 Teker Bana Yeter .
-
11 Temmuz 2014, 13:11
Lucas adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Detaylı yazıcam mesajım bulunsun.
Eeee bekliyoruz ne zaman yazacaksın?
Geçmiş olsun konu sahibi arkadaşada.
ANGARAJ
-
17 Temmuz 2014, 10:23
Önceki mesajımda bahsettiğim üzere maalesef herzamanki gibi konu burada sonlandı..
-
18 Temmuz 2014, 00:28
Haklısın dostum ben hep güncel tutacagim .. Bugunde aramiş sen bizi reklam ettin seni mafedicez diyor kime cattiklarini bilmiyor insanlar ...
-
18 Temmuz 2014, 01:09
Çok afedersin haddim değil ama çok enayiymissin. Daha bi hafta önce ayni muhabbeti biri paylasti inanmayan kanmayin dedi. Adamların hayati suç, seni soksa tarlabasina donunu alir evine ciplak donersin, cingenesi kurdu bunlara bulasmayacaksin, organize calisiyor bu herifler sanmaki gerçek ismi olsun araç ona ait olsun, paylassanda bu bilgileri adamda salak değil ya, hergun başka adam dolandirio kimbilir kaç ismi kaç sahte plakasi var.
-
18 Temmuz 2014, 01:19
Moderatör
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Eeee bekliyoruz ne zaman yazacaksın?
Geçmiş olsun konu sahibi arkadaşada.
Arkadaşın başka planları varmış, başka bir konu açıp belirtti. Bende Yalova'dan çok fazla müdahil olamayacağım için elimden birşey gelmez.
İstanbul'da herhangi bir amcam, dayım, hademe, görevli vb. işlerle ilgili tanıdığım olmadığımdan yardımcı olamadım.
Başka sorunuz var mı Yunus bey?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
18 Temmuz 2014, 14:43
alper_becker adlı üyeden alıntı
Çok afedersin haddim değil ama çok enayiymissin. Daha bi hafta önce ayni muhabbeti biri paylasti inanmayan kanmayin dedi. Adamların hayati suç, seni soksa tarlabasina donunu alir evine ciplak donersin, cingenesi kurdu bunlara bulasmayacaksin, organize calisiyor bu herifler sanmaki gerçek ismi olsun araç ona ait olsun, paylassanda bu bilgileri adamda salak değil ya, hergun başka adam dolandirio kimbilir kaç ismi kaç sahte plakasi var.
Haddin olmadigini bilmen güzel bi laf vardir 'Babandır enayi diye' . benim agzima yakısmaz elbetteki soylemek ama senin üstüne cuk oturacagini dusunuyorum nedense.. Bi gün motorun calindiginda 100 mu veriyon 500 mü gorecegiz. O tarlanın başınıda sonunuda .... sen rahat ol. Plaka konusunda orj olmasa solemezdim.. hadi plakalar yalan olsun mekan da ismini mi dgiştirdiler ? basit basit konusup insanlarin canını sıkma
2 Teker Bana Yeter .
-
27 Haziran 2015, 17:28
guncel kalsinda yeni caldiranlar dolandirilmasin
-
27 Haziran 2015, 17:52
Bu kadar bilgi var ise neden polise şikayet edilmiyor dicemde bu ülkede hakkını araman ekstra masraf vs açabilir.En iyisi bu adamı bi türlü yakalayıp havalandırcan, ağzıma çok ağır küfürler geliyo böyle insanların varya....
-
27 Haziran 2015, 18:03
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
Bu kadar bilgi var ise neden polise şikayet edilmiyor dicemde bu ülkede hakkını araman ekstra masraf vs açabilir.En iyisi bu adamı bi türlü yakalayıp havalandırcan, ağzıma çok ağır küfürler geliyo böyle insanların varya....
etmedim mi saniyorsun ettim 1 ay once sonuclandi delil yetersizliginden serbest o.ç.
-
27 Haziran 2015, 18:12
Ölür müsün öldürür müsün serbest he ne Ala memleket
-
27 Haziran 2015, 18:17
karşıyaka57 adlı üyeden alıntı
Ölür müsün öldürür müsün serbest he ne Ala memleket
bunlarin cezasini allah vericek de keske ben verebilseydim ...
2 Teker Bana Yeter .
-
28 Haziran 2015, 19:46
Güncel kalsın brocks haklısın
-
28 Haziran 2015, 20:03
Memleketi soyup sogana cevirenler yakalanmaz, kadinlari öldürenler mahkemelerde takim elbise giydi diye iyi halden 1. 2,sene yatip serbest kalirlar.. bunlarmi serbest kalmiyacak sanki.
-
28 Haziran 2015, 20:43
Bu motosikletlerin beyinlerini direksiyon kilidine bağlayacaksın, kilidi kırdı mı beyini de kıracak. Sonra götürsün bakalım götürebiliyorsa...
-
09 Temmuz 2015, 13:34
Baris Yzc adlı üyeden alıntı
Güncel kalsın brocks haklısın
eyvallah kardesim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
gurcan34 adlı üyeden alıntı
Memleketi soyup sogana cevirenler yakalanmaz, kadinlari öldürenler mahkemelerde takim elbise giydi diye iyi halden 1. 2,sene yatip serbest kalirlar.. bunlarmi serbest kalmiyacak sanki.
basimizdakileri secenler neyki icimizdekiler insan olsun dimi aynen oyle..
2 Teker Bana Yeter .
-
09 Temmuz 2015, 13:42
usta son durum ne ben anlamadım yani aracı kurtarabildin mi yoksa yanan 100 lirayla kaldın mi geçmiş olsun
-
09 Temmuz 2015, 13:48
Seko adlı üyeden alıntı
Bu motosikletlerin beyinlerini direksiyon kilidine bağlayacaksın, kilidi kırdı mı beyini de kıracak. Sonra götürsün bakalım götürebiliyorsa...
degişik bi fikir 0_o
2 Teker Bana Yeter .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)