Bir dolandırıcıyı da ben ifşa ediyorum arkadaşlar dikkat!
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ortalık çakal yavşak şeref yoksunu insanlarla dolmuş. ne diyeyim... geçmiş olsun kardeş
-
Malesef forumu hırsızlar ve dolandırıcılarda takip ediyor.Geçmiş olsun.
-
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN BENİMDE MOTORUM ÇALINDI 3 GÜN ÖNCE BUNUN GİBİ İNSANLARIN ALLAH C.C. BELASINI VERSİN HERKESİN CANI YANMIŞ BUNLAR FIRSATÇILIĞA ÇIKMIŞLAR http://www.motosiklet.net/forum/cali...-fyu-37-a.html
-
erhunnnnn adlı üyeden alıntı
ortalık çakal yavşak şeref yoksunu insanlarla dolmuş. ne diyeyim... geçmiş olsun kardeş
oyle oldu cidden. tesekkur ederim ..
2 Teker Bana Yeter .
-
bi şekilde 100 lira verip hala sadakam olsun nasıl dersin arkadaşım ya...bu nası bi mantık...
tekrar geçmiş olsun...motorun farklı fotosunu falan isteseydiniz en başından itibaren...
-
gardaş o adamı tanıyorum,
bana bi 50 lira sıkarsan 100 liranı geri alabiliriz.
-
Felis Leo adlı üyeden alıntı
Malesef forumu hırsızlar ve dolandırıcılarda takip ediyor.Geçmiş olsun.
biliyorum ama bir kişinin daha parasini yada en kotusu umidini calarlarsa kendimi kotu hissederdim .. tesekkur ederim
SİYAH İNCİ adlı üyeden alıntı
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN BENİMDE MOTORUM ÇALINDI 3 GÜN ÖNCE BUNUN GİBİ İNSANLARIN ALLAH C.C. BELASINI VERSİN HERKESİN CANI YANMIŞ BUNLAR FIRSATÇILIĞA ÇIKMIŞLAR
karkatersiz insanlar yapacak birsey kalmadi..
2 Teker Bana Yeter .
-
calanlar ayrı haysiyetsiz bide bunlarla ugraşıyoruz bunlar haysiyetsizin şerefsizin önde gideni.
-
09 Temmuz 2014, 12:49
erro adlı üyeden alıntı
bi şekilde 100 lira verip hala sadakam olsun nasıl dersin arkadaşım ya...bu nası bi mantık...
tekrar geçmiş olsun...motorun farklı fotosunu falan isteseydiniz en başından itibaren...
motorum icin bir ümitti vermek zortundaydim fotosunu her istedigimde guvenmiyorsan alişveris yapamayiz ws dedi o psikolojiyi yasarsan anlarsin zaten
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
tanıyosan git bul parayida benim adima al helali hoş olsun.
2 Teker Bana Yeter .
-
09 Temmuz 2014, 12:53
brocks adlı üyeden alıntı
motorum icin bir ümitti vermek zortundaydim fotosunu her istedigimde guvenmiyorsan alişveris yapamayiz ws dedi o psikolojiyi yasarsan anlarsin zaten
tanıyosan git bul parayida benim adima al helali hoş olsun.
BİZ NERDEYDEYİZ SEN NERDESİN BE KARDEŞİM HALA 50 VER 100 ALIYIM DİYORSUN AYIP İNSANLARIN CANI YANIYOR
-
09 Temmuz 2014, 12:56
brocks adlı üyeden alıntı
.
neden 100 daha kaptırdın demiyorum..ben olsam belki daha çok verirdim aldanıp..soru neden hala sadakam olsun diyorsun..?? adam senin ümitlerini yıkmış hala sadakam olsun...dalga geçiyor adam senle anlayabiliyor musun?
-
09 Temmuz 2014, 13:07
erro adlı üyeden alıntı
neden 100 daha kaptırdın demiyorum..ben olsam belki daha çok verirdim aldanıp..soru neden hala sadakam olsun diyorsun..?? adam senin ümitlerini yıkmış hala sadakam olsun...dalga geçiyor adam senle anlayabiliyor musun?
dedigini anliyorum tabiki ama giden para ve yapacak birseyim kalmadi haram olsun desem haramdan korkan insan degil sadakam olsun dedim bende ..
2 Teker Bana Yeter .
-
09 Temmuz 2014, 13:09
Geçmiş olsun arkadaşım,
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
Önce yeni üye sandım ve hala aynı dolandırıcı utanmaz herif seni takip ediyor sandım baktım eski üyeymiş..Şaka yaptığınada inanmak istemiyorum.Nasıl bir mantık ile ne ifade etmeye çalıştın anlayamadım..
" MOTORUM OLMADAN ASLA !... "
-
09 Temmuz 2014, 13:32
SİYAH İNCİ adlı üyeden alıntı
BİZ NERDEYDEYİZ SEN NERDESİN BE KARDEŞİM HALA 50 VER 100 ALIYIM DİYORSUN AYIP İNSANLARIN CANI YANIYOR
kasap et koyun can derdinde ornegi arkadas ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:17 ----------
UCANLAZ adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun arkadaşım,
Önce yeni üye sandım ve hala aynı dolandırıcı utanmaz herif seni takip ediyor sandım baktım eski üyeymiş..Şaka yaptığınada inanmak istemiyorum.Nasıl bir mantık ile ne ifade etmeye çalıştın anlayamadım..
Artik sasirmiyorum çünki TÜRKİYE insana hayret duygusunu kaybettiren ülke ...
2 Teker Bana Yeter .
-
09 Temmuz 2014, 13:40
@KUVVETMİRA'yı tanımıyorsanız, yargılamayın beyler. Adamın bir çizgisi var. Herkes o adamı anlayacak diye bir kaide yok. Çook ince bir espri olduğu için kaçırıyorsunuz.
---
Olaya gelecek olursak, Allah kimseyi bunlarla karşı karşıya getirmesin.
Ama böyleleriyle buluşulurken bi organizasyon yapıp, pişman ettirilmeli diye düşünüyorum. Sağlam bir sopa, sonraki dolandırıcılıklarından önce düşünmeye sevk edebilir.
-
09 Temmuz 2014, 13:44
İzmir İl Temsilcisi
xismailaydin adlı üyeden alıntı
@KUVVETMİRA'yı tanımıyorsanız, yargılamayın beyler. Adamın bir çizgisi var. Herkes o adamı anlayacak diye bir kaide yok. Çook ince bir espri olduğu için kaçırıyorsunuz.
---
Ama böyleleriyle buluşulurken bi organizasyon yapıp, pişman ettirilmeli diye düşünüyorum. Sağlam bir sopa, sonraki dolandırıcılıklarından önce düşünmeye sevk edebilir.
Kavga gürültüye karşıyım ama bu herif gercekten hakketmiş motoru calınan arkadaşlar toplanın ilk önce böyle şerefsiz heriflerden başlayın.
Ben olsam senin kadar sabırlı olamazdım. Allah kimsenin başına böyle belalar vermesin.
-
09 Temmuz 2014, 14:13
xismailaydin adlı üyeden alıntı
---
dostum bende espri seven ve sık sık yapan bir insanim ama icinde bulundugum konum bunu kaldircak sekilde degil. yapicaksa baska yerde yapsin
2 Teker Bana Yeter .
-
09 Temmuz 2014, 14:19
bilemedim bu kadar alınacağını, hoşgör
-
09 Temmuz 2014, 14:22
Ermeni cigerli..... Cocuklar!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)