Kayışdağından SUZUKİ GSX-R 600 2004 MODEL SARİ CALİNDİ !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
geçmiş olsun, yakın zamanda bulunması dileğiyle
-
Geçmiş olsun, inşallah bulunur. Hiç bir sene bu kadar çalıntı haberi duymamıştım, bu ara acayip çoştu bu iş.. Her hangi bir önlem varmıydı kilit vs?
-
umurcan adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun, yakın zamanda bulunması dileğiyle
Allah razi olsun tesekkur ederim ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
yavuzk2004 adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun, inşallah bulunur. Hiç bir sene bu kadar çalıntı haberi duymamıştım, bu ara acayip çoştu bu iş.. Her hangi bir önlem varmıydı kilit vs?
Motor konusu olan dun acilmis bir bmwsi calinmiş arkadasla irtibata gecdik f800r di sanirim oda o gece onun motoru ile ayni gece 16 tane motor calinmiş. iyice azittilar...
önlem yokdu ancak bahcemde duruyordu sahurdan sonra calmişlar 1 motorla gelmisler kafalarinda kask var ve direksiyon kilidini kirip bosa alip gitmişler..
2 Teker Bana Yeter .
-
brocks adlı üyeden alıntı
Allah razi olsun tesekkur ederim ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------
Motor konusu olan dun acilmis bir bmwsi calinmiş arkadasla irtibata gecdik f800r di sanirim oda o gece onun motoru ile ayni gece 16 tane motor calinmiş. iyice azittilar...
önlem yokdu ancak bahcemde duruyordu sahurdan sonra calmişlar 1 motorla gelmisler kafalarinda kask var ve direksiyon kilidini kirip bosa alip gitmişler..
16 mı. Bunun resmen organize olduğu aşikar artık. Bir kaç adamın yapacağı iş değil. Moralim çok bozuk bu duruma, kimsede bişey yapmıyor..
Kilitli motorları da çalıyorlar gerçi, başına adam mı dikicez.
Neyse inşallah en kısa sürede bulunur, bir de grenajı yoksa onu öyle satamaz sonuçta, yedek parça yapmasınlar
-
yavuzk2004 adlı üyeden alıntı
16 mı. Bunun resmen organize olduğu aşikar artık. Bir kaç adamın yapacağı iş değil. Moralim çok bozuk bu duruma, kimsede bişey yapmıyor..
Kilitli motorları da çalıyorlar gerçi, başına adam mı dikicez.
Neyse inşallah en kısa sürede bulunur, bir de grenajı yoksa onu öyle satamaz sonuçta, yedek parça
yapmasınlar
tabiki organize adamlar belli.. tek korkum parcaya cevirmesinler arasalar 3-5 bişiler vermeye raziyim yeterki motorum gelsin
2 Teker Bana Yeter .
-
-
tabiki organize adamlar belli.. tek korkum parcaya cevirmesinler arasalar 3-5 bişiler vermeye raziyim yeterki motorum gelsin
Geçmiş olsun.
Para isterlerse motoru görmeden sakın para verme. Paran da gider.
Hala motorları " ben yiyemedim al sen ye" dermiş gibi kilitsiz önlemsiz kapıya bırakıyoruz.
-
Çok geçmiş olsun.
İnşallah en kısa sürede sağlam şekilde bulabilirsiniz.
-
04 Temmuz 2014, 15:44
-
04 Temmuz 2014, 16:10
Mersin İl Temsilcisi
keşke, küfürlere de duadaki gibi "amin" diyebilsek!
Bedduaları denedim, işe yaramıyor.
sanırım yeni bir icada gereksinim var!!!...
-
04 Temmuz 2014, 16:13
motoru çalıp ne yapıyorlar yedek parça olarakmı değerlendiriyorlar
bu arada geçmiş olsun allah kimseye böyle bişey yaşatmasın
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
-
04 Temmuz 2014, 16:33
Geçmiş olsun, umarım işlem yapmaya fırsat bulmadan yakalanırlar.
Bu ara Suzuki'lere dadanmışlar anladığım kadarıyla. Facebook'ta bir arkadaş dün gece GSX-R 1000'in çalındığını söylemişti.
-
04 Temmuz 2014, 21:18
selsa adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun
tesekkur ederim dostum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
kurubuz adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun.
Para isterlerse motoru görmeden sakın para verme. Paran da gider.
Hala motorları " ben yiyemedim al sen ye" dermiş gibi kilitsiz önlemsiz kapıya bırakıyoruz.
tabiki motorumu gormeden bilgi almadan vermem oneriniz icin tesekkurler.. GORENLERİN DUYANLARİN GENE YARDİMİNİ BEKLİYORUM ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------
Apices adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun.
İnşallah en kısa sürede sağlam şekilde bulabilirsiniz.
Cok tesekkur ederim .. yardimlarinizi bekliyorum ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------
HONDAANTALYA adlı üyeden alıntı
Cok gecmis olsun
tesekkurler ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ----------
yürekçe adlı üyeden alıntı
keşke, küfürlere de duadaki gibi "amin" diyebilsek!
Bedduaları denedim, işe yaramıyor.
sanırım yeni bir icada gereksinim var!!!...
Rabbim hic birseyi yanlarina koymaz .. ancak ahireti beklemek zoruma gidiyor..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
mertekina adlı üyeden alıntı
motoru çalıp ne yapıyorlar yedek parça olarakmı değerlendiriyorlar
bu arada geçmiş olsun allah kimseye böyle bişey yaşatmasın
tutulan bi motor olursa parca olarak satiliyor yoksada kırsal kesimde binen insanlara satiyorlar genelde.. Allah razi olsun
2 Teker Bana Yeter .
-
04 Temmuz 2014, 21:22
Lutfen bimer e şikayette bulunun oto hirsizlik buro amirligi ilgileniyo bu islerle ayri bi birim kurulmasi sart oldu artk cok geçmiş olsun umarim bulunur
-
04 Temmuz 2014, 21:32
prixpax adlı üyeden alıntı
Lutfen bimer e şikayette bulunun oto hirsizlik buro amirligi ilgileniyo bu islerle ayri bi birim kurulmasi sart oldu artk cok geçmiş olsun umarim bulunur
bimer dediginiz nedir ki hocam ilk defa duydum ?
2 Teker Bana Yeter .
-
04 Temmuz 2014, 21:40
Başbakanlık iletisim merkezi toplu şikayette bulunursak yararli olacağını düşünüyorum google a bimer yazin gorursunuz
-
04 Temmuz 2014, 21:42
"Başbakanlık İletişim Merkezi".. Siz şikayetinizi oraya bildirseniz dahi onlar İLçe Emniyet Müdürlüğüne bildirecekler. Eğer polislerin çalışmadığına dair şikayette bulunursanız o zaman da ilgili emniyet müdürlüğünden size ulaşıp yalan söylediğinizi ve bu tavırlarınıza devam ederseniz sizden şikayetçi olacaklarını bildiriyorlar. Evimize hırsız girdiği zaman polislerin yeterince ilgilenmediğine dair bir şikayette bulunmuştum ve karşılığını bu şekilde almıştım ben (Bizim evimizle beraber toplam 3 ev, 2 dükkan 2 de araç çalınmıştı 1 hafta içerisinde ve polis inatla devriye atmıyordu.
Çok çok geçmiş olsun. Motorunuz çok dikkat çekiyor umarım en kısa süre içerisinde bulunur.
-
04 Temmuz 2014, 21:45
netster adlı üyeden alıntı
"Başbakanlık İletişim Merkezi".. Siz şikayetinizi oraya bildirseniz dahi onlar İLçe Emniyet Müdürlüğüne bildirecekler. Eğer polislerin çalışmadığına dair şikayette bulunursanız o zaman da ilgili emniyet müdürlüğünden size ulaşıp yalan söylediğinizi ve bu tavırlarınıza devam ederseniz sizden şikayetçi olacaklarını bildiriyorlar. Evimize hırsız girdiği zaman polislerin yeterince ilgilenmediğine dair bir şikayette bulunmuştum ve karşılığını bu şekilde almıştım ben (Bizim evimizle beraber toplam 3 ev, 2 dükkan 2 de araç çalınmıştı 1 hafta içerisinde ve polis inatla devriye atmıyordu.
Çok çok geçmiş olsun. Motorunuz çok dikkat çekiyor umarım en kısa süre içerisinde bulunur.
mobesenin gecdigi yerden motorum gidiyor bugun ulastigim kamera kayitlarina gore.. ancak polisi aradim 1-2 hafta surer diyor mobese kayitlari gelmesi icin resmen ugrasamam git basimdan diyor.. Lanet olsun onlara muhtac birakan bu sisteme.
2 Teker Bana Yeter .
-
04 Temmuz 2014, 22:46
Ulan ne emeklerle motor alıyoz gelsen çal götür moralim bozuldu geçmiş olsun kardeşim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)