Bu suratı not aldım umarım denk gelirde inim inim inletirim it oğlu iti. kanı bozuk şerefsiz kulağını iyi çınlattım akşam akşam köpek
2 motorunu caldiran bir insan olarak kanser oldum gece gece. Gercekten eline alacaksin silahi gelen adamin topuguna sikacaksin geldigi gibi. Sonra 2.ci sayfadaki arkadasin yaptigi gibi 3-4 posta dovup ormanda bi agaca baglayip birakip geleceksin artik ipi kemirerek mi kurtulur orasini bilmem.
Konu yukarı çıksın, başka arkadaşların canı yanmasın.
Benim canım yanmışken bana öyle tehdit vari konuşucak benim onun kafasını kopartmıycam haa? Onu bir döverim bida kimse toplayamaz serefsizi. Bu gibi işler yapan adamlar çaresizdir, bir desteğide yoktur başına bela olsun. Onu ıslak ıslak öper yağlar sıvarım.
https://www.facebook.com/bayram.gultekin2?fref=ts
bu herif mi?
Bu başlığı sabit yapabilir misiniz?
emek hırsızı Allah korkusu yok bu insanlarda bunları idam edeceksin idam
Jop kafasına vurmaycan sonuçta turlu kullanım şekli var
eline saglık hocam. bende izmir karşıyaka örnekköyde oturuyorum roman mahallesinde.. burada da böyle bir sürü pis işler döner.. geçenlerde gece 4te doğan marka arabamın bozuk teybini iki tane velet sökmüş.allahtan komşu görmüşte telefonla beni arayarak haber verdi böyle böyle diye.. gecenin o saatinde uyandım ve kimin çaldıgını bilmesemde kime götürecegini biliyordum.bindim hemen arabaya ve hırsızların malları götürdüğü onların abilerinin yanına gittim.öyle ki benim teybi çalanlardan önce varmışım abilerinin yanına örnekköyde az çok lafım geçer.çevrem geniştir.birazda bendede delilik var ki benden biraz tırsıyorlar.neyse oturduk abileriyle benim teybi beklemeye basladık.aradan yarım saat geçti geçmedi iki tane velet ellerinde iki tane kocaman tansaş poşeti poşetlerin içi teyp dolu.cocuklar arabayı görünce zaten bi noluyo ya diye diye geldiler yanımıza. önce ben bıçakla ellerini hırpaladım biraz. ondan sonra bide abileri güzel bi dayak çekti...baya bi rahatladım.bide bana başkasından çaldıkları sağlam teybi vermeye kalkıyolar özür anlamında aldım bozuk teybimi döndüm geldim evime...yani kısacası arkadaşlar tamam hırsızla arkadaş olmayın itle köpekle arkadaş olmayın ama en azından tanıyın.böyle olaylarda malınızın nereye gidecegini bilip ona göre hareket edin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)