Allah yardımcın olsun cok zor bır durum.
Leventin arka sokaklarına bak derim hocam... Çeliktepe, gültepe, bakırköy tarafları.... 2 ay önce kadar birisi numara paylaşıp duruyordu. Konu silindi... Lucas (Erdem) abiden rica edersen belki bakabilir...
Geçmiş olsun.
İnşallah tez zamanda bulunur.
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun hergün böyle haberler yayınlanmaya başladı bu hırsızlıklara nasıl bi çare buluncak valla aklım almıyor.Nasıl kansız şerefsiz insanlar bunlar ya millet yediğinden içtiğinden artırıyo motor alıo belki 2 3 sene borç ödüyo bunlar gelip 1 dakikada götürüyo .Suçu ispat edilenin kolunu kesiceksinki bi daha kimse bişey çalamasın .
Hocam sana tavsiyem gültepe-kuştepe ve tozkoparan mah.
Not:Tozkoparan'a hiçbir firma yemek götürmüyor motorla.
Suanda kustepeye geciyorum. Orada birkac yer biliyorum sorabilecegim ama bahsettiginiz diger semtlerde nereleri dolasmam gerektigini bilmiyorum.
Adamlara motoru parcalamadan ulasabilsem yada bilseler para verebilecegimi verirler belki bir sekilde
Yokmu baska bu islerle ugrasan adamlar hakkinda bilgisi olan
Çok geçmiş olsun inşallah bulursun.Geçen burda yani Kasımpaşada biri moviestar biri repsol motorlar çalındı movie'yi 500 liraya diğerinide 4500 liraya geri aldılar repsol tam parçalanıyomuş fazla detay bilmiyorum öğrenenlerden dinledim.İnşallah bu durumlarla karşılaşmadan bir an önce bulursun...
nurtepeye gel, burda araştır sor, birileri parayı duyunca bulurlar.
Geçmiş olsun kardeşim tez zamanda motorunu bulmanı diliyorum.
Beyler şu geldiğimiz duruma bakın lanet olsun. Bu nasıl devlet nasıl asayiş yazıklar olsun.
Milletin kafasına kafasına sıkmasını biliyorlar ama hırsızlığa müdehale yok.
Artık hırsızlarla anlaşma noktasına geldikse neyi konuşuyoruz biz...
Türkiyede idam şart bu işi kazanç haline getireni asıcan aç kaldığı için ekmek çalan hariç
Bimer e mail falan atılsa bu durumla alakalı.Motorlar çalınıyor biz bulabiliyoruz polis nasıl bulamıyor şeklinde.
davutpaşa matbaacılar sitesinin arka taraflarında motosiklet parcaladıklarını biliyorum. oralara da bi bakın. bulamazsan bile yem at. ödül verecem yüklü filan de.
Çalan piç kuruları bu tip sitelere üyeler. Ve senin bu yazdıklarını okuyorlar. Merak etme sana ulaşmazlar. Kendilerini ifşa etmezler. Çalmak daha kolay çünkü...
Çok geçmiş olsun kardeşim,Allah belalarını versin.Facebook'tan da paylaşıyorum.Gören olur belki,en kısa zamanda motoruna kavuşursun inşallah..:(
çok geçmiş olsun....
Geçmiş olsun .... :( Bu aralar o kadar çok azıttılar ki .... Polisin de bir şey yaptığı yok .
Arkadaşlar uzun süren araştırmalarımdan sonra vardığım sonucu açıklıyorum. Nurtepeden çalınan motorlar kuştepe mecidiköy mevkiinde. Mecidiyeköy şişli mevkiinde çalınan motorlar ise nurtepeden çıkıyor. Yani çalanlar evleriyle çaldıkları semtleri karşılıklı anlaşmışlar. Senin motoru % bir milyon nurtepeden çıkar. Ve geçen hafta cevahir AVM nin yan sokağında pilakası olmayan 3-4 motorsikletli hepsinin üstüne 2 kişi tiplerinden yargılamak istemiyorum ama görseniz bana hak verirsiniz deli gibi motorlarla geziyorlar. Anlamadığım istanbulda sürekli plasakız motorsiklet görüyorum hepside trafikte polis neder birşey yapmıyor. Polisinde işi gücü var insanlara gaz ve su sıkmaktan hırsızlarla uğraşamıyorlar onlarıda anlamak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)