Hocam nasıl vardın bu kanıya, o taraflarda bir kanalı bağlantısı bişiyi olan varmıdır. Yada bana isim lakap bişi verebilcek olan ?
Hocam nasıl vardın bu kanıya, o taraflarda bir kanalı bağlantısı bişiyi olan varmıdır. Yada bana isim lakap bişi verebilcek olan ?
okuduklarıma inanamıyorum. Burası ne rezil bir ülke oldu böyle. Moturu çalınan moturuna ulaşırken, Polis izliyorsa; Demek ki çetenin içinde polis de var. Siz çalın ben göz yumayım hesabı. Bu tür olayları daha çok gündeme taşımak gerekir. Yoksa hiç bir şey olacağı yok.
polis yaptigi isi para degilde, vatani icin yapsa durum farkli olurdu. vatanini vatandasini dusunen polis gormedim ben henuz.
Bu aralar bayağı çalıntı motor bulunmuş okuduklarıma göre, bakarsın bizimkide çıkar.
Konu günceldir arkadaşlar
inşallah.. G.olsun..
Bu is icin emniyet birsey yapmiyorsa, biz bisiler yapmaliyiz, tuzak kurmak en iyisi birkac saglam kisi toplanicak birkac gece uykudan feragat edicek. Uygun biyerde yem olarak tam calinacak bir tip motor birakilacak, karsidakilerin silahli ilmalarina karsin yanimizda kolayca ve yasal edinebilecegimiz yivsz av tufekleri olucak, yivsiz av tufekleri yakin mesafeden onlarin en kotu ihtimale cekecekleri tabancadan cok daha fazla durdurucu bir guce sahiptir. Adamlar silah tehtidiyle suc ustu yakalanacak , ondan sonra en guzelinden bir dayak cekilecek, hatta fantezi yapilip gozune kulagina şiş bile sokulabilir, arada kim vurduya giderler,kör, sagir olsun, çeksin omur boyu turkiyede dayagin adam yaralamanin cezasi, sabikaniz yoksa 250 tl dir. Bu piçlerinde arkasini sormaz kimse, kimse bunlarin sikayetini dinlemez.herkes ben yapmadim diyecek.
Sonra bir guzel polis aranacak, bunlar polise teslim edilecek, kesinlikle ifadelerde tufek kullandik, zor kullandik denilmeyecek bu kadar basit.
Halk orgutlenip birkac motorda boyle tuzak kurup yakalar dover, polise verirse bu isler yok denecek kadar azalir.
Bir diğer konu yine yem olarak tam calinacak bir tipte motor korumasiz bivimde tuzaklanacak, uygun biyerde havali tufekle beklenecek , cok guclu ve uygun fiyatli havali tufekler var,uzerlerinde gelen durbunlerle 50 m den nokta atisi bile yapabilirsiniz rahatlikla, hatsan bt65 gibi. Bunun 6.35 kalibresiyle tilki falan avliyorlar. Gece hirsiz gelince tam is ustundeyken atis serbest, gozune kulagina, oldurmeden sekel birakacak birkac yerine atis yapilir odaha ne oldugunu anlamadan, tufeklerin ucuna moderator takiliyor , sessiz oluyorlar, kimse anlamaz, hirsiz polise gidemez, gitsede siz bisi bilmiyorsunuz uyuyorsunuz, olayla hicbir alakaniz yok.
Caydirici bisiler yapmak lazim, bunlari sadece yakalayip hapse attirmak konu degil, sekel birakacaksiniz, gozu, kulagi, yada diz kapagi kirilacak , omur boyu sakat ve protezle dolasacak ancak ozaman cayar boyle islerden
Kanun gorevini yapmiyorsa ceza vermiyorsa, halk yapsin, sayet benim motoruma birsey yapsalar elimden gelen herturlu pisligi yaparim bunlara kesinlikle yanlarina birakmam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)