21/05/2014 tarihinde Çalınan CBR 250R
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Çok geçmiş olsun İnşaallah en yakın sürede bulursunuz . Allah çalanların belasını versin ...
-
Geçmiş olsun , hangi şehir hangi bölge den çalındı
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
-
Gecmis olsun hocam ins en ksa zmnda blunur
-
çok geçmiş olsun.. çok üzülüyorum artık her gün bir çalıntı haberi okumaktan iyice azıttı bu şerefsizler bir de kanun derler hani nerede nerede
-
arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah bulunur..
motor o halat kilit ile sabit bir yere bağlı mıydı yoksa sadece ön tekerin içinden mi geçmiş?
-
sgurdal adlı üyeden alıntı
arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah bulunur..
motor o halat kilit ile sabit bir yere bağlı mıydı yoksa sadece ön tekerin içinden mi geçmiş?
Doğalgaz borusunda bağlı idi Fotoğrafta görüldüğü gibi boşta değildi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:23 ----------
Bulana,Bulunmasını sağlayana destek olana muhakkak ki bir faydam olacaktır...
-
bende doğalgaz borusuna bağlıyorum. ne yapmak gerekiyor ya. nası bi memleket
-
çok geçmiş olsun.
ikinci el çıkma ve ucuz parça almaya braktığımız an bu hırsızlıklar biter.
-
Allah belasını versin emek hırsızının! yeter ya insanlar biriktirsin sen çal! Allah burnundan getirsin elleri kırılsında daha böyle işler yapamasın.
-
inşallah tez zamanda bulunur..çok zor bir durum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Çok geçmiş olsun, umarım motoruna en kısa sürede kavuşursun.
-
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun.
ikinci el çıkma ve ucuz parça almaya braktığımız an bu hırsızlıklar biter.
Mustafa abime katılıyorum...+1
-
hafta sonu bir arkadaş ve motoru ile forum Bayrampaşa'ya gidin, oraya motoru bırakın, sonra pusu kurun, 12 hazirandan sonra yalnız olucam, buradan arkadaşlarla toplaşalım, sürek avı yapalım, size her gün bir kaç kişi eşlik etse ya da bir kankanız varsa gidin takılın orada, forum avm otoparkı hırsız kaynıyor ... en azından oradan motoru çalınan biri daha var forumda, onu da alın yanınıza, gidin bekleyin, illa ki bulursunuz, motorun üzerine kask eldiven vs de bırakın, diğer motorlardan ayrı bir yere çekin ...
-
polo34 adlı üyeden alıntı
hafta sonu bir arkadaş ve motoru ile forum Bayrampaşa'ya gidin, oraya motoru bırakın, sonra pusu kurun, 12 hazirandan sonra yalnız olucam, buradan arkadaşlarla toplaşalım, sürek avı yapalım, size her gün bir kaç kişi eşlik etse ya da bir kankanız varsa gidin takılın orada, forum avm otoparkı hırsız kaynıyor ... en azından oradan motoru çalınan biri daha var forumda, onu da alın yanınıza, gidin bekleyin, illa ki bulursunuz, motorun üzerine kask eldiven vs de bırakın, diğer motorlardan ayrı bir yere çekin ...
Bende katılıyorum hırsızları önlemek amacıyla fakat kalabalık gitmekte fayda var.Ayrıca kamera ile çekim yapmak gerek yüzleriini hırsızların yakalamak gerek.
-
minik bir arac takip sistemi sart oldu motorlarimiz icin
-
qezgin adlı üyeden alıntı
Bende katılıyorum hırsızları önlemek amacıyla fakat kalabalık gitmekte fayda var.Ayrıca kamera ile çekim yapmak gerek yüzleriini hırsızların yakalamak gerek.
Kamera görüntüsü olsada kasklı oldukları için oralı bile olmuyor polisler ...
Hepimiz kasklıyız sonuçta ama bu aralar çok ciddi bir şekilde motosiklet hırsızlığı arttı ...
Umarım bir an önce yakalanırlar ...
scooterist adlı üyeden alıntı
minik bir arac takip sistemi sart oldu motorlarimiz icin
Kesinlikle takip sistemi ve uygun bir kasko . Aslında sigorta şirketleri sadece hırsızlık için de kasko yapabilmeli...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)