34 NB 914 MOTORUM FORUM AVM DEN ÇALINDI
Reklamlar
-
ACİL!!!!!!
34 NB 914 BEYAZ HONDA FİZY motosikletim FORUM İSTANBUL ALIŞVERİŞ MERKEZİ KAPALI OTOPARKında çalınmıştır. Şase No: LWBJF40A1C1009247 motor no: JF40E5009259
Duyanların, görenlerin haber vermesini önemle rica ederim!
GÖRENLER VEYA DUYANLAR LÜTFEN SU NUMARADAN ULASSIN : 0555 509 01 86
Reklamlar
-
forum istanbul otoparkına motorumu parketmiştim, temizlik görevlisi vardı yanımda... "abi kitliyorum bak motoru çalmasınlar aman" dedim. görevlinin bana söylediği şey şu oldu, "iyi bağla hırsızlar hep gezıyor burada".........
geçmiş olsun.
-
Forum istanbulun otoparkından nasıl calıyolar abi. Bu ne cesaret her yer kamera kapıda güvenlik. Kamera kaydı falan yok mu?
-
Hırsız kayniyor forum istanbul avm zaten güvenlikler zaten otoparkta bile yok herkezin dikkat etmesi gerekli hele kapali otoparkta. Saol Aytaç
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
Yeni güvenlik değişti degiseli bir açık var hirsizlarda o açığı kolladilar. . Sikayetimizi karakola yaptık bakalim bekliyoruz.
-
Geçmiş olsun forum istanbula hep giderim disk kilidi + halat kilit takarım ne olur ne olmaz orayada dadandılarsa vay halimize.
-
http://www.motosiklet.net/forum/calinti-motor-duyurulari/130324-ikea-bayrampasa-otoparklarina-dikkat-edelim.html#post3346493
benim motoru da götürüyorlardı, aldığım önlemlerle sadece benzinin birazını çekip almışlar, geçmiş olsun, bugün aracına bindiğim biri minibüsünün çalındığını söyledi, Suriye'ye götürülüp orada açık oto pazarında 500-600 tl'ye satıldığını duyduğunu söyledi, sınırdan araç geçirmek demek ki kolaylaşmış ...
-
Bayrampaşada motorsiklet hırsız kuryersi var ama bi türlü yakalamıyorlar ve herkezide madur ediyorlar beklemekteyiz inşallah tez zamanda yakalanırlar.
-
Çok geçmiş olsun.
İnşallah en kısa sürede bulabilirsiniz.
-
bugün yine oradaydım, ne hikmetse yine dışarıda motosiklet otoparkı diye tanımladıkları yer bomboştu, millet dekatlon mağazasına yakın yere motorlarını sık sık park etmişti, görevli de ne hikmetse hep dekatlon çevresinde geziniyor, orada otopark yok, mağaza var, hiç motorların araçların olduğu bölgeye gelmiyor, herifi kulağından tutup otopark içinde gezeceksin dallama diyesim geliyor her seferinde ...
-
Geçmiş olsun geçen hafta benim scooter da çalındı 2 gün sonra buldum çalanlar bulunamadı daha, çölde bi yerde atmıştılar mobese den baktık suriyeli oldukları söyleniyor adamlar alıp suriyeye götürüp orda satıyorlar umarım en kısa sürede bulunur.
-
aman dikkat etmek lazım güvenliklere ve avm yönetimine güvenip araç ve motorsiklet bırakmamak lazım otoparkta hele FORUM istanbul avmde. hala bir ses seda çıkmadı polisten hiç bi yerden araştırma içerisindeyim koşuşturuyorum. ali1494 mardinde mi çalınmıştı motorsikletin? çözüm verebilecek birileri varsa neler yapabilirim arkadaşlar...
-
evet mardin de çalındı mobese den baktık adam ilk önce direksiyon kilidini kırıyor elinde çakı kontağı bozuyor çalıştıramıyor ön far muhafazayı söküyor hatta çok uğraşmamak için kırıyor ordan kontağa bağlı kabloların hepsini koparıyor düz kontak yapıp çalıştırıp kaçıyor bunların hepsini 2 buçuk dakikada yaptı.İlk emniyete gittim benim gibi 9 kişi resmen sırada bekliyor hepimizinde motosikleti çalınmış bunlar bir çete galiba mini kamyonete dolduruyorlar motosikletleri suriyeye götürüyorlar bi benimkini bulabildik heralde kamyonette yer kalmamış çölde bırakmışlar sonradan alacaklardı onlardan önce gidip aldık yani gerçekten bulunması çok zor oldu sana tavsiyem emniyete git tüm mobeseleri izlesinler hangi saatler içinde çalındığı belli zaten avm nin kameralarından bakarlar hangi yöne gittiyse oraya yakın mobeselere bakarlar yani ben öyle buldum başka türlü zor yani.
-
Hepsinin alayinin kökü kurusun allah belalarini versin.babalari mechul onun bunun cocuklari.
-
barodi adlı üyeden alıntı
Hepsinin alayinin kökü kurusun allah belalarini versin.babalari mechul onun bunun cocuklari.
bütün küfürleri hakkediyorlarda inşallah bizden başkaları madur olmaz...
-
zaradam adlı üyeden alıntı
bütün küfürleri hakkediyorlarda inşallah bizden başkaları madur olmaz...
Nedir durum var mı bi gelişme bulunmadı mı daha
-
Motorum dün akşamı ile bulundu esenlerde hırsızlar yakalandı herkese teşekkür ederim.. motoru çalinanlar tavsiyem trafik polisinin topladığı otoparklara baksınlar çok motor var..
-
Motorun bulunmasına sevindim, hırsızların yakalanmasına daha çok sevindim. (Adam gibi ceza alsalar daha da çok sevineceğim.)
Geçmiş olsun
-
decathlon magazasında calısıyorum
her gun bır kac tane hırsız yakalıyoruz
decathlonun kapalı otoparkına bırakıyordum ben de
kodlu kılıdım vardı fakat her gıdıp geldıgımde koduyla oynanmıs buluyordum
artık bırakırsam da dısarıya decathlonun gırıs kapısının oraya bırakacagım guvenlıklere tembıhleyıp
-
Çok geçmiş olsun. Bulunmasına çok sevindim.
-
Kanı bozuklar motoru tanınmaz hale getirmişlerdir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)