Son 3-4 Ayda Motoru Çalınıp Bulunmayanlar Okusun! Toplu Başvuru Yapalım!
Reklamlar
-
Arkadaşlar selamlar,
Bu sayfada yer alan duyurumdan görebileceğiniz gibi 2 Mayıs sabaha karşı Şişli Esentepe'den Honda NC700X motorum çalındı. Konuyu biraz irdeleyince son aylarda hırsızların iyice azıttığını gördüm; maalesef kopyala yapıştır aynı yöntem ile motorlarımız gidiyor ve resmi kurumların bu konuda elinden pek bir şey gelmiyor gibi..
Bu konuya dikkat çekmek için bir kaç gazeteciye, motorsiklet dergilerine, sivil toplum kuruluşlarına, devlet dairelerine ulaşmaya çalışacağım. Belki konuya dikkat çekebilirsek, başımıza gelen münferit olayları bir araya getirecek bir araştırma ekibi bu şerefsiz hırsız şebekesini çökertebilir.
Son aylarda motorunuz çalındı ve hala kayıp ise bana bir özel mesaj ile isim, soyisim, telefon, plaka, motosiklet marka model ve olay yeri bilgilerinizi göndermenizi rica ediyorum. Hepimizin bilgilerini toparlayıp başvurularımı öyle yapacağım.
Telefonum 0555 255 97 19 isterseniz arayabilirsiniz.
İyi günler dilerim.
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
hadi bakalım, umarım başarabilirsin.
gerçi bizler nasreddin hocanın fil hikayelerine alışığız ama...
-
konuyu güncel tutalım. Geçmiş olsun
-
Sizin adınıza gerçekten üzülüyorum allah yardimciniz olsun. Umarim tez zamanda bulunur...
-
Arkadaşlar bunun tek nedeni TCK'nın 142/1.e yani kullanımları gereği açıkta bırakılmış eşya hakkında hırsızlık suçunun cezasının düşük olmasıdır. son dönemlerde çocuk istismarları ve cezaların düşük olması çok tartışıldı. Eğer motosiklet hırsızlıkları konusunda da bir şekilde dikkatlerini çekebilirsek TCK'da düzenleme yapılabilir.
-
-
Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Daha dün sabah benimde motorum çalınmış olarak güne başladım..
-
13 Mayıs Salı doğum günümde de benim çalındi. Birlesip neler yapaliriz arkadaşlar. .
-
Geçmiş olsun aynı durumu yaşayan biri olarak çok üzüldüm...
-
BU KONUNUN GUNCEL KALMASINI SAGLAMALIYIZ.....
-
21 Haziran 2014, 04:36
Çok güzel bir adım aslında polis hiç uğraşmıyor bile bence sistem çok kötü. Gün gittikçe de kötüye gidiyor sadece motor için değil adalet mekanizması işlemez hale geldi ülkede...
-
21 Haziran 2014, 04:48
Bizim insanımızdada suç var, 'çalınan motor' haberini duydukça kilit, pahalı kilit, alarm, garaj falan arıyor. Birlikte birşey yapmak, başına gelmediği sürece kimsenin aklından geçmiyor. Sanırım bende biraz böyleyim..
-
21 Haziran 2014, 10:39
Motorcular olarak her anlamda birbirimizi daha çok kollamamız gerekli ben kulüp kültüründen gelen bir sürücüyüm elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışırım. Türkiye'de bir sürü motosiklet kulubü var endurocular vespacılar racingciler choppercılar kuryeler vs vs bunlar içinde bir bağ oluşmalı bi arkadaş motorum çalındı dediğinde motor kullananların yarısı göz ucuyla baksa aynı gün bulunur
-
09 Temmuz 2014, 12:23
-
09 Temmuz 2014, 12:36
hakim, savcı ve polis işin içinde varsa mücadele etmek bokun içinde darı aramak gibi bir şey
Allah yardımcınız olsun...
-
09 Temmuz 2014, 13:33
Bu tip söylemler hep olur ancak farkındalık yaratmak adına bir toplu sürüş (Vatan caddesi emniyet müdürlüğüne mesela),bir adrese toplu fax ve mail ieltme v.b bir çalışma yapılmalı..Tüm camia buna katılmalı..Sitelerin yöneticileri buna ön ayak olmalı,Bakıp geçmemeli.Bunlar birkaç kişinin yönettiği çetelerdir ve herkezin bildiği üzere devletin ilgili birimleri isterlerse elleriyle koymuş gibi bulabiliyorlar.O yüzden çok acı ama istemelerini sağlamak lazım maalesef..
Bir arkadaşımın arabası çalındı.Tanıdıkları bir ....... memuru sayesinde hırsızlara ulaşıldı.Ozamanın parasıyla 2000 tl ydi sanırım para ödenerek araba geri alındı.Bir arkadaşımında Küçükyalı'dan arabası çalındı.Yine bir ....... memuru ahbapları sayesinde araba Düzce'den getirtildi..
Güzel ülkem Türkiye...
Muhtemelem bu fikirde arada kaynayıp gidecektir ancak sadece siz canı direkt yananlar dikkate alıp üstüne düşerse birşeyler çıkar ortaya yoksa canı yanmayanlar bi bakıp vah vah diyip devam eder başka konulara..
Bu ülkede yaşabilmek için maalesef gerekli kriterler;
1-Zengin olacaksın
2-Ailende bir doktor olacak
3-Ailende bir polis olacak
4-Ailende bir savcı olacak,
-
09 Temmuz 2014, 15:00
Ben motorcular tarafından anti hırsızlık cetesi kurulması taraftarıyım.
-
09 Temmuz 2014, 15:22
Basına haber vererek toplu bir motosilet sürüşü çok mantıklı
-
09 Temmuz 2014, 15:42
Rabbim cc muvaffak eylesin
-
09 Temmuz 2014, 16:29
istanbulda toplanın 100 /150 motor toplanın zaten basın kendisi zıplar ne oluyor diye, basın açıklaması yapılabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)