34 GF 131 çalınmış olabilir bilgilerinize
Reklamlar
-
34 GF 131 plakalı mondial 125 KT siyah
Arkadaslar bu motoru 01/05/2006 gece 02:00 civarında unkapanında Kadir Has üniversitesi karsısında sag tarafa atılmış halde gördüm. Hiç kimse motorunu bu halde bırakmayacağından çalınmış olabilir düşüncesiyle 155 arayarak durumu anlattım. Eger böyle bir durum varsa haber vermiş olmak için bu mesajı yazdım. Bigilerinize.
Reklamlar
-
işte gerçek bi motorcu...
selamlar balıkesirli kardeşime
''her şey zehirdir,mühim olan dozdur.'' kızıldereli atasözü
Alttan Motorgaçli Çifttekersel Dengelik Götürgeci.
-
mücahid plaka yanlış olmasın.Emniyet genel müdürlüğünün sitesinden bakıyorum.2006 model otobüs çıkıyo bu plakadan
-
mondial motor adlı üyeden alıntı
mücahid plaka yanlış olmasın.Emniyet genel müdürlüğünün sitesinden bakıyorum.2006 model otobüs çıkıyo bu plakadan
Arkadasım dogru söylüyosun ama plakayı yanlış okudum galiba çünkü 34 GF 131 plaka siyah mondial motosiklet olarak cıkıyor ama motorla ilgili bir calıntı ihbarı görünmüyor. Ama motor o halde bırakılmaz o saatte.
-
mücahid adlı üyeden alıntı
Arkadasım dogru söylüyosun ama plakayı yanlış okudum galiba çünkü 34 GF 131 plaka siyah mondial motosiklet olarak cıkıyor ama motorla ilgili bir calıntı ihbarı görünmüyor. Ama motor o halde bırakılmaz o saatte.
tamam tamam başlıkta ki plaka ile diğer plaka farklıymış. Kusura bakma
-
Denizli İl Temsilcisi
illa ha motorlarımız çalınmasın diye g arajmı yapcaz özel olarak çalmayın kardeşim şu motorları bu sözüm çalana
-
Geçmiş olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler