küfür etmemek için sıkıyorum kendimi...inşallah bulunur en kısa zamanda.bulunamazsada çalan veya bilerek çalıntı mal alan şerefsiz inşallah o motorla birlikte paramparça olun.kamyon geçsin üzerinizden...geçmiş olsun aga...
Ah dostum dün apartman apartman, şirket şirket kayıt aradım aldım. Görüntüleri polise de ulaştırdım ama çok umidim yok maalesef.
Şerefsizler çok profesyonel, 2 kişi bir motorla geliyorlar. Kasları elbiseleri her şeyleri hazır. Heralde önceden motorumu tespit etmişler direk motoruma gelip 2 tur çevreyi kontrol ettikten sonra direksyon kilidini kırıp gidiyorlar. Boşta çalıştırmadan yokuş aşağı kayboluyorlar. Heralde bir kamyonete falan yüklediler.. Maalesef plaka gözükmüyor. Daha detaylı bir görüntü yakalayabilir miyim araştırıyorum. Kısmet..
Allah aşkına dikkatli olun, paranoyak olun.. Ay ay maaşınızdan biriktirerek sahip olduğunuz aracınız elinizden gitmesin :/
Boyle birsey olmaz ya! Artik az buz para degil bu aletler. Bu olay ozellikle Sisli Kagithane bolgesinde oluyor. Polisin kili kipirdamiyor. Protesto falan yapmak lazim.
Krdesim gecmis olsun. Umarim bulursun. Yedek parcacilari falan gez. O motoru satamazlar cunku.
Daha yeni motor dostum internette grzin blki bi iz bulursun cikma parcalari bunun olsa olsa calnti olur gecmis olsun bncede protesto yapmak gerek bir yere birakip bakkala giremez olduk...
Çok geçmiş olsun. Yaklaşık aynı yerde benim motosikletim de sabak 6:50 de çalındı.
Kamera kayıtlarını bulduk. İki kişi scooter ile gelmişler, Direksiyon kilidini kırıp morotu götürmüşler.
Benim foruma yazdığım ilan bu linkte
Acaba aynı kişiler olabilir mi?
Kamera kayıtlarına bak istersen.
Dün karakolu aradım. Oradaki polis bana, henüz motorun bulunmadığını ama dosyanın savcılığa gönderildiğini söyledi.
Bu ne demek oluyor şimdi. Çalanların kimliği tespit edildi de savcılığa mı yönlendirildi. Hiç birşey anlamadım.
Çok geçmiş olsun. Yaklaşık aynı yerde benim motosikletim de sabak 6:50 de çalındı.
Kamera kayıtlarını bulduk. İki kişi scooter ile gelmişler, Direksiyon kilidini kırıp morotu götürmüşler.
Benim foruma yazdığım ilan bu linkte
Dostum videoyu izledim, yontem birebir ayni yalniz benim motora sanirim bir f650gs ile geliyorlar ve ustleri baslari daha farkli ancak ayni cete olabilir.
Sağdaki resimdeki 2 kişi, sonrasında soldaki resimde biri kendi motorlarında (o da çalıntıdır büyük ihtimal) diğeri benim motorda..
Geçmiş olsun inşallah bulunur. Bu tarz durumların olmaması için cezaların caydırıcı olması lazım insan alnının teri ile çalışıp kazandığı para ile bir şey alıp sonra acaba çalınır mı diye paranoyak derecede olmak zorunda değil. Tamam kilit vs tedbiri almak lazım ama ne olursa olsun hırsızın açamayacağı kilit yoktur derler bu yüzden çözüm daha çok kilit vs değil hırsızlığın önüne geçmektir. Bunun için izlenecek yol yasa değişikliği vs cezaların arttırılması ... ama bunu yetkililere iletmek lazım önce işte sorun orada başlıyor. Kim dinleyecek ? Kaç kişi arkamızda olacak ? Başına gelmemiş insanlar pek karışmaz bizim toplumda ( bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misalli ) ayrıca birine derdimizi anlattığımızda alacağımız tepki ne olacak ? Büyük ihtimal kilit taksaydın alarm taksaydın vb. Neyse daha fazla yazmayayım sinirliyken yazarken yanlış cümleler de kurabiliyorum özür dilerim.
ykocabay çok haklısın, kimseye kötü söz söylemek istemem ama sanki polis teşkilatı durumu çok önemsemiyor. Ben de başıma geldikten sonra araştırıp gördüm, adamlar son dönemde haftada 1-2 motor götürmüşler neredeyse..