İSTANBUL GAYRETTEPEDE HONDA CRF 250 MOTORUM ÇALINDI.
Reklamlar
-
İstanbul Gayrettepe Yıldız Posta Caddesindeki binamızın otoparkından HONDA CRF 250 Motosikletim çalındı.
Plaka : 34 AU 5315
Motor No : MD38E2013076
ŞASE NO : MLHMD38A3D5005624
Gören veya duyanların 0.532.282 80 72 numaralı telefonumdan bana ulaşmalarını rica ederim.
Bilgi veren veya bulanların çabalarını karşılıksız bırakmayacağım.
Reklamlar
-
Geçmiş olsun, inş. en kısa zamanda bulunur. Otoparktan nasıl çalındı bilgi verir misin? Biz de ona göre önlemlerimizi alalım.
-
Binanın otoparkı ama kapalı değil. Sabah erken saatte gelip almışlar sanırım. Çünkü yedi gibi otopark görevlileri geliyor.
-
Çok geçmiş olsun..
inşallah çabucak bulunur..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Geçmiş olsun. Motorunuz Crf250L modeli değil mi? Resimdeki Crf250R çünkü. Bir de motorunuz ayırt edilecek özellikleri var mı? Aksesuar, çizik, kırık vs.
-
evet 250L modeli. Ben yanlış foto eklemişim.
Ayırt edici bir şeyi yok. Arkada çanta takmak için siyah bir çanta tablası var. onun dışında her şey fabrikadan çıktığı gibi
dockerengin adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun. Motorunuz Crf250L modeli değil mi? Resimdeki Crf250R çünkü. Bir de motorunuz ayırt edilecek özellikleri var mı? Aksesuar, çizik, kırık vs.
-
yaz geldi çok duyar oldum benzer haberleri.... inşallah tez zamanda bulursunuz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
geçmiş olsun inşallah tez vakitte bulunur.
-
-
Az önce otoparkın güvenlik kamerasından görüntüyü aldım.
izleyin bakalım tanıdık çıkacak mı?
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152117224019370
[video=https://www.facebook.com/photo.php?v=10152117224019370[/video]
-
kendi adıma,keşke bulabilsem de çabamın karşılığını senin sevincin ve hırsızların dağılmış suratları karşılasa....
-
Ben tanıdığım krosçu tayfalara durumu söyledim , belki onlara satmaya çalışabilirler , öyle birşey olursa bana haber vericekler.
Ayazağa birlik spor a ulaşıp sende durumu anlat. Numaranı ve motorun bilgilerini yazdır. Düzgün adamlardır yardımcı olurlar .
Yakın çevre olduğu için oralarda satmaya çalışabilirler.
-
-
geçmiş olsun inşaalllah bulunur
-
-
böyle saçmalık olurmu hem çal hem para iste
-
çok geçmiş olsun.
o para isteme işi tuzak kokuyor.
üstüne bir de para kaptırmayın dikkatli olun.
-
-
Genelde sahibine satiyorlar motorlari , adamlarin isi bu , 5-6 kisi bu sekilde aldi motorunu ( benim sahit oldugum sayi bu )
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
O adamın telefonunu nerden bulacam ben?
hangi mesajda yazıyor Allah bilsin :(
polo34 adlı üyeden alıntı
kağıthaneye götürmüşlerdir
oradaki birinin telefonu da forumda vardı, adamı arayın, size motorunuzu verir
ancak bir miktar para alıyorlarmış
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)