İSTANBUL GAYRETTEPEDE HONDA CRF 250 MOTORUM ÇALINDI.
Reklamlar
-
Bachelor adlı üyeden alıntı
O adamın telefonunu nerden bulacam ben?
hangi mesajda yazıyor Allah bilsin :(
site yönetimine sorabilirsiniz, baktım o konuyu göremedim, illa ki benim gibi o olayı hatırlayanlar da vardır, bir yorumdaş kağıthanede bilmem ne abi var, motorları buluyor demişti, adamın telefonunu da yazmıştı, sonuçta olay çalınan motoru motorun sahibine geri satma olayıydı, o forumdaş o ismi verdiği için epey zor durumda kalmıştı, onunla ortakmısın, motorları siz mi çalıyorsunuz vs laf edilmişti diye hatırlıyorum ...
Reklamlar
-
anadolu yakasında oturuyorum akşam ve geceleri dışarıdayım.Modeli unutmam görürsem mutlaka haber veririm geçmiş olsun inşallah bulursun en kısa zamanda
-
Evet o konuyu bende okumuştum.Fakat sonra konuda telefon numarasıda kalkdı forumdan
-
Evt ücretli motor bulduğunu hemde cok delikanli bi abisi olduğunu söyleyen bi kaamilll vardi geçenlerde. Kaammillll..
-
ben aramıştım o numarayı kapalı idi sonra başka
numaradan arandım güvenmedm gitmedim
-
Ya böyle adamlar bu işleri yaparken bir çarpılsalar, başlarına bir şey gelse de ibret olsa.
Sen boğazından artır, yemenden içmeden gezmenden, her şeyden kıs. Borç harç al bir motor gelsin şerefsizin teki alsın gitsin.
Bunlara yapılması gerekenler konusunda bazen o kadar sinirleniyorum ki hayal gücüm bile yetmiyor yapmak istediklerim.
İNŞALLAH en kısa zamanda bulunur sağ salim motorun.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
-
site yönetimi neden kaldırdıki mesajı
-
mkm4421 bi bas git kardeşim milleti dolandırmaya çalışmak nedir ya. Daha önce mkm212 miydi neydi nikin şimdi bunlamı girdin. Site buna niye göz yumuyorki kaldırın şunun üyeliğini yeter artık.
-
Bachelor adlı üyeden alıntı
Çalınan motorla ilgili gelişme var mı ?
-
- Çalıştırıp götürmek o kadar kolay mı CRF250'yi? Yedek anahtarlarınız sizde mi? Kayıp mı?
- Erketenin motoru beyaz Kymco Xciting mi? Vizörü karartılmış mı?
- Hırsızın kaskı bordo renk mi? Üzerindeki mont yeşil mi, gri mi?
Böyle sorular geldi aklıma videoyu izleyince... Vereceğiniz cevaplarla bulmak kolaylaşır belki.
Geçmiş olsun!
-
-
Maalesef henüz bir gelişme yok arkadaşlar.
Yedek anahtarı bendeydi. Direksiyon kilidini kırıp götürmüşler.
Çalınmasına yardımcı olan diğer kişinin motosikletinin hangi marka olduğunu bilmiyorum açıkçası.
-
O kadar diyorum bi motora o kadar para bağlamayın diye, burası istanbul. Gecmis olsun..
-
tata adlı üyeden alıntı
- Çalıştırıp götürmek o kadar kolay mı CRF250'yi? Yedek anahtarlarınız sizde mi? Kayıp mı?
- Erketenin motoru beyaz Kymco Xciting mi? Vizörü karartılmış mı?
- Hırsızın kaskı bordo renk mi? Üzerindeki mont yeşil mi, gri mi?
Böyle sorular geldi aklıma videoyu izleyince... Vereceğiniz cevaplarla bulmak kolaylaşır belki.
Geçmiş olsun!
Çalıştırmamışlar. Videodan görüldüğü gibi diğer motorcu ayağı ile çalışmayan motoru itiyor. Genelde bu şekilde çalıyorlar. 6:50 de almışlar yani güvenlik gelmeden sadece 10 dakika önce. Eğer disk kilidi olsaydı onlar kilitle uğraşırken belki güvenlik geldiğinde yakalayacaktı veya bu motora hiç bulaşmayıp başka motor çalacaklardı.
-
bende bizim evin önünde ki ağaca tekerlekten kilitleyip brandayla örtüyordum, sonra şuna bir zincir daha alayım, tekerlekten gidona falan kilitleyeyim, belki hırsız bununla kim uğraşır der de vazgeçer diye düşünürken,sağ olsun amcam gel lan sok dükkana beni engellemez dedi de gözüme uyku girdi 3 günden sonra..
-
-
Yok arkadaş istanbulda yaşanmaz. Bu nedir ya bütün çalıntı haberler istanbuldan çıkıyor...
-
o.çocukları bide kask getirmişler yanlarında geçmiş olsun
-
Dün karakolu aradım. Oradaki polis bana, henüz motorun bulunmadığını ama dosyanın savcılığa gönderildiğini söyledi.
Bu ne demek oluyor şimdi. Çalanların kimliği tespit edildi de savcılığa mı yönlendirildi. Hiç bir şey anlamadım.
-
Arkadaşlar,
Az önce 0.212.481 14 53 numaralı telefondan beni arayan bir şahıs, motorun sahibi sen misin? Vazgeçmeyecek misin aramaktan dedi. Ben de neden vazgeçeyim, bulana kadar peşini bırakmayacağım deyince, dalga geçer gibi inşallah bulursun dedi telefonu kapattı.
Numaranın sahibinin kim olduğunu araştırmadım. Yarın sabah savcılığa ve karakola yazılı bildirimde bulunacağım.
Dilekçeleri hazırladım.
Bakalım el mi yaman bey mi yaman.
Ben zaten motordan vazgeçtim. Çalanları arıyorum.
Çalanlardan vazgeçmem için, getirip adam gibi teslim ederler yoksa yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)