Böyle adamları bulabilmek için yukarılarda bi abi olması lazım çünkü tek kişi işi değil bu.bak seni bulmuş bile. numarada büyük ihtimal ankesörlu tel filandir..
Belkide pazarlik icin aradilar hocam terslemeseydin
Peşini bırakmayın hocam.
Hırsız eğer psikopat değilse, onu rahatsız eden bir şey yaptınız herhalde. Bu her neyse paylaşmayın buradan, bilmeyelim. Muhtemelen doğru yoldasınız. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Hocam tekrar geçmiş olsun istanbulda yardım istediğiniz bir durum olursa hırsızlarla ilgili yardımcı olurum. Keşke babamla hala görüşüyor olsaydım böyle İstanbulda çalınan bazı motorları kolay bulurduk
bugün aynı numaradan bende arandım aynı muhabbet bende de oldu ankesörlü numaradan herhalde aradı neyse durumumuz pek parlak değil kime hangi makama müracaat ederseniz edin sonuç alamayacağız bu hırsız diye adledilen insanlar çok zeki insanlar lütfen basitmiş gibi bahsetmeyin ben vazgeçtim pcx imi aramaktan v.s. kendinizi yorarsınız elbette üzüldüm bana yakın zamanda kaybettiğim babamdan hediye idi borcu bile bitmemişti ama ne yapalım insanlar kayboluyor bu fani dünyadan bi motor kaybolmuş ne olur... dikkatli olun arkadaşlar böyle durumlara meyil vermeyin. hepinize tekrar geçmiş olsun iyi akşamlar.
Şimdi farkettim arkadaş benide dün ile beraber 5. arayışı. aradılar hala vazgeçmicekmisin aramaktan kimlere güveniyorsun bayrampaşalıyım felan dedi kaç para istiyorsun diyorum para istemiyorum 2 gün sonra bırakıcam diyor yarın bi bakalım bırakacakmı bilmiyorum savcılıktan dinleniyor yerin tespit zaten edildi dedim.. ankesörlüden arıyorum ankesörlüden arayan kişi özel numara olamaz diye biliyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:00 ----------
Arkadaşlar 0212 481 14 53 (güngören tozkoparan mah. cevataçıkalın cad. ankesörlü telefon) burdan aranmış etraftaki kameralara bakılabilir..
hadi hayırlısı inşallah bi sonuç alabilirsin...
Arkadaşlar arayan adam ankesörlüden arıyorsa bunu avantaja çevirebilirsiniz. Numaranın hangi ankesörlü telefona ait olduğunu öğrenip kulübeyi gören mobese kamerasını ve arama saatini savcılığa bildirmenizi öneririm. Yok işi ben halledicem diyorsanız da pusu kurulabilir. Umarım en kısa sürede motorunuza kavuşursunuz.
Eger ki konuda ilerleme olursa sonuca ulasana kadar ozel mesajla surdurun iletisimi.
bu arayan gavat muhtemelen burayı takip eden biri ...bence kafa buluyor.ayrıca burdan paylaşım yapmasanız canınız daha az sıkılır çünkü burda okuduğu duruma görre ayar veriyor...tedirginlik yaratıyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)