Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 600 FA, 2013 Model.

REKLAM ALANI

Merhaba Arkadaşlar konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Aşağıdaki bağlantıyı paylaşmanızı rica ediyorum.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152280713647718&set=a.75656437717 .100351.608587717&type=1&stream_ref=10

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt

Honda CBR 600 FA, 2013 Model. ~4000 km

En ayırt edici özelliği cantlarda kırmızı renkte kedi gözü jant şeridi bulunuyor, depo ve tanktaki sticker; http://ozenmotor.com.tr/images_buyuk...PAD_1568_1.jpg

iletişim: 0544 374 47 20 —

Geçmiş olsun hocam. Piyasada aman aman derecede FA yok. Umarım en kısa sürede bulursunuz.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    geçmiş olsun inşallah bulunur

Motosikleti
    Honda CBR 250
    Geçmiş olsun hocam.
    Büyük acı içerisindesinizdir eminim ama sadece meraktan soruyorum acaba disk kilit ve halat zinciri varmıydı çalınmadan önce üstünde?

Arkadaşlar videoyu da ekliyorum. Yardımlarınızı bekliyoruz.

RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı Noar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar videoyu da ekliyorum. Yardımlarınızı bekliyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=AwZAloSxDtk
    Çok geçmiş olsun. Nasıl bulunabilir acaba düşünüyorum...
    Vay o...u çocukları vay... şimdi bu g..t ler forumada girer bide buradan nasıl çaldık diye takip ederler... Allah çoluğunuz dan çocuğunuzdan çıkarsın ibneler sizi

Adi assaglik herifler umarim en kisa zamanda bulunur motorunuz.benim icim yandi vallahi.insanlar o paralari ne zorluklarla kazaniyor allain cezalari ya

Baraza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R
    Allah belalarını versin,elleri kırılsın..

Arkadaslar calinan motorlara cogunlukla ilan aciyoruz telefon numaramizi motor hakkinda bilgiler verip yardim istiyoruz.Yardim edenlere ödül verecegimizi soyluyoruz.Ama Bazi serefsiz haysiyetsiz akkiniza gelen her türlü küfürü cekinmeden edebileceğimiz insanlar bunu firsat bilip.Motorun bizde sukadar parayi suraya getir moturunu verelim polise haber vermemen icin binbir türlü tehtit ikna yollariyla kandirip.Calinan motorunuzun üstüne 3bin 5bin tl para alip ikinci kez kaybetmemize neden oluyolar.Böyle bi durumda hepimiz temkinli davranmaliyiz.Kuzenimin basina geldi kendime olmus kadar üzüldüm. Hatta her calinan motorda kendi malim calinmis gibi üzüluyorum.Siz siz olun bunada cok dikkat edin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)