Honda CBR 1000rr Çalındı!!! "BURSA"
Reklamlar
-
En yakın arkadaşımın hatta kardeşim dediğim insanın can yoldaşı 2008 model siyah kırmızı Honda cbr 1000rr'ı 19 Şubat gecesi Görükle/BURSA da binasının içinden kamyonete yüklenerek çalınmıştır. Bu konu hakkında en ufak bir bilgi bize ulaştırabilcek olanlar ödüllendirilecektir. Allah rızası için en azından dualarınızı esirgemeyin.
Motoru ayırt edebileceğiniz noktalar:
*Arrow egzoz
*900 liraya daha yeni takılmış sıfır michelin lastikler
*Birde kafa grenajında sol aynanın bağlantısının hemen üstünde 2cm kadar çatlaklık vardı.
Aklıma gelenler bunlar. En ufak birşey duyarsanız Allah rızası için bize ulaşın.
0507 654 22 08
Reklamlar
-
yazık gerçekten çok yazık allah yardımcınız olsun. emek hırsızları
-
şerefsiz adiler, Allah belalarını versin ya... çoluklarından cocuklarından cıksın.
-
Yazık geçmiş olsun Allah topunun belasını versin soyları kurusun! Kilit filan yok muydu?
-
2006-2007 model kıçı kırık bi motor almak için aylarca para biriktiricem, soyu bozuk p.ç in teki gelip çalacak, peki bu p.ç benim o parayı vermem için aylarca yırtındığım süre kadar içerde kalıyor mu ??
Hiç sanmıyorum..
Geçmiş olsun bu arada..
-
geçmiş olsun allahın belaları boş durmuyolar
-
-
Hırsızlığın cezası maalesef yok. o yüzden bu şerefsizler bu kadar rahat. Allah yardımcınız olsun İnşAllah bulursunuz
-
oha.. Çok şaşırdım bu duruma hele ki Görükle'de hiç beklemiyodum. Umarım bulunur, haberi bekliyoruz.
-
-
allah yardımcın olsun, çalanada allah akıl versin.
-
şeriat lazım aga asıcan kesicen elini kolunu şerefsizin bak bi daha başkası bakkaldan çokoprens çalabiliomu.
-
Hocam parcalayip satmaya kalkarlar ilan verilen sitelerde sizin motorunuzun özelliklerinde olan son günlerde eklenen şeyleri kontrol edin bide tahmin edebileceğinix depo su plan motosiklet tamircilerini gezin inşallah bulursunuz
-
Allah yardımcısı olsun sahibine ne diyim o kadar biriktir para her zaman onu düşünerek yat kalk günü gelince al sonra gelsin bi ..p..ç.. çalsın gitsin oh ne alağa Allah hepsinin öte tarafta cezasını verir İnşallah.
Cümlemizi korur İnşallah bunun gibilerinden.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
-
Allah razı olsun arkadaşlar dualarınızı eksik etmeyin inşallah bir an önce bulabiliriz.
-
Geçmiş olsun. İnşallah bulabilirsiniz.
-
Istanbulda her gun bi motor caliyorlar adamlarn meslegi bu demekki ama bursadada wRmis demekki ne diyim ins bulunur gecmis olsun :(
-
Allah belalarini versin.emek hirsizlari picler! Ucuzmu lan! Adam kim bilir ne kadar bekledi o motoru! Siz 1gecede her şeyi alin! Allah onlara o motor üstünde gebermeyi nasip etsin.
-
Çok geçmiş olsun, inşallah bulunur.
-
geçmiş olsun inşallah bulursunuz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)