Çok geçmiş olsun.
Sanki bi yerlerinden çıkmayacak şerefsiz vicdansızların...bu dünyada olmazsa öte dünyada.
Bunların bi taraflarından torpili fitilleyecen sonra geçip gümleyişini seyredecen.
Çok geçmiş olsun.
Sanki bi yerlerinden çıkmayacak şerefsiz vicdansızların...bu dünyada olmazsa öte dünyada.
Bunların bi taraflarından torpili fitilleyecen sonra geçip gümleyişini seyredecen.
Gecen ay gazcılarda dükkanın önunde kaldırımda bulunan daha yenı alınmıs honda crf 250l motorumuzu ıkı kısı tutmus göturuyor. bende bılgısayar basından gördum. ılk bakısta yandakı akugura malzeme ındırmek ıcın cekıyorlar sandım,emın olmak ıcın cıktım hemen motor patronumundu. motoru göturuyorlar dedım cıkarken bızımkılerde geldı. naklıyat fırması, adamlar almıs motoru yukleyecekler. durdukduk adamları nereye dedık . elemanın bırı ters cıkıyor bırde ustune dedıklerıne göre bırı motor tasıtacakmıs bunlara caddeye cıkaracakmıs yukleyeceklermıs falan. aldık motoru sonra baktık fırma kamyonu falan ızah ettıler. bızde kargo ısı yaptıgımızdan anlayıs gösterdık, iş trajıkomık, gun ortasında esnafın dukkan onunden kameraların oldugu bır yerden fırma adının yazılı oldugu kamyonla hırsızlık yapamayacaklarını dusunuyorum. iş bu elemanların mallıklarından dıye dusunuyorum.
Geçmiş olsun, aklınızda olsun takip sistemi aylık 35TL.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)