paylaşıldı bilmiyorum yeni gördüm bu kadar rahatlıkla çalıyorlar şaşkına döndüm :(
https://www.facebook.com/photo.php?v=1455702001309611
paylaşıldı bilmiyorum yeni gördüm bu kadar rahatlıkla çalıyorlar şaşkına döndüm :(
https://www.facebook.com/photo.php?v=1455702001309611
Oha düz kontak mı yaptı o
Direksiyon kilidi kırıp motoru ittirip götürmek çok kolayki zaten ? Bu yüzden ön arka disk+halat ile şaseden kilitleyin diyoruz insanlara Mümkünde kaliteli bir alarm taktırın...
Bir de evinize parkettiğiniz zaman havadan zincirlemek lazım. Bölelikle demir makasıyla kesemiyorlar. Zincir yerde olunca destekleyip rahatça kesiyorlar ama havadan zincirleyince desteklicek bir yer olmuyor ve zaten makas ağır bir de hayvan gibi güç uygulamak lazım kısacası işleri çok çok zorlaşıyor.
kamera görüntüleri türkiyeden olmayabilir.
Tamda diyecektim ki tipini .... barzosu benden önce diyen çıkmış bile, adam diyemeyeceğim bildiğimiz şerefsiz onun bunun çocuğu yav
Kamera görüntüleri Türkiye'den degil, Hindistan gibi geldi bana sanki. Ben şahsen alarmli disk kilit kullanıyorum sürekli olarak ekstra olarak ta kaliteli halat kilit takiyorum gecen sene sıfır aldığım daha birkaç yüz km deki Honda ps150 yi aksam vakti mekan önünden götürmeye çalışmışlar alarmli disk kilit ötmeye başlayınca 20 metre ileride bırakmışlar...
tam eğilip kablolarla uğraşırken ensesine kalın bir sopayı bir yerleştireceksin baygın halde motorun arkasına takıp sürükleyip kayalıklardan aşağıya atacaksın şerefsizi.....
50 liralık disk kilidi taksa o motoru çalmaktan vazgeçip yandaki siyahı alacaktı. Kilit belki hırsızı durdurmaz ama sizin motorunuzu seçmesini engelleyebilir. Zaten bütün güvenlik önlemlerinin tek amacı vardır " BAŞKASINI SOYSUN " .
dediğiniz gibi belki caydırıcı olabilir ama oda levye ile çok rahatlıkla iyi ayrılıyor bence en mantıklısı takip cihazı taktırmak ve sağlam bir zincir yada çelik halat bir makinaya nerden bakasak 5 bin ile 25 arası değişiyor ayda cüzi bir bedel karşılıgınta takip cihazı bence mantıklı ayda 10 desek x 12 = 120 tl sanki sigorta bedeli yada garaj bedeli
ilave edeyim yegenim motorla şaranpole yuvarlandıgında ayda verdi 10 ile 17 tl arasında değişen takip cihazından olmasaydı belki bugün dünyada olmazdı şahsen takip cihaz taraftarıyım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)