calinma yeri neresi? yine mi kagithane okmeydani civari acaba
emniyet evleti mahallesi kagithaneye bagli
Kardeşim çok geçmiş olsun... Çekmeköy-üsküdar taraflarında gözüm bu motoru arayacak. Umarım en kısa sürede bulursun. Ronny ne oldu ?
dostum cok ama cok gecmiş olsun.
geçmiş olsun allah sabır versin zor bi durum, benimde motorum 2 haftadır kayıp emniyet uygulamarı sıklaştırmadıkça bulunacağınıda sanmıyorum
dolapderedeki yerlere bi arkadaşının motoruyla gidip, motor tamir ettiricekmiş falan gibi dükkanlara girip çıksana bi. Yada otoparklara bi baksana orda benzincilerin ordaki. Bazen bulunuyor ama emniyet faili meçhul kalmasın diye çalıntı şikayetini sistemlerine eklemiyor.
E-devletten bi bak çalıntı yazıyo mu diye.
Hocam çok geçmiş olsun. Senin motoru görürsek her türlü tanırız zaten. Gözümüz yollarda.
çevirmeler sıklaştı bu aralar ama çalanın plakalı gezeceğini pek sanmam, geçmiş olsun.. bence gezin arayın motoru kolay bulunur tipten..
hadi hayırlı olsun. akıllarınca boya değiştirmişler yawşaklar.
Kolunu kesecen bak bida çalıyomu böylelerinin...
eyvallah kardeşim tesisatında a.... :D
Güzel boyasalarmış da birşeye benzeseymiş
Geçmiş olsun.
Hadi hayırlı olsun.
Motorun çalınmadan 1 hafta önce emniyetevler göbekte yan yana gelmiştik seninle senin sen olduğunu şimdi farkettim
Geçmiş olsun hocam sevindim.
geçmiş olsun,
motoru geri aldık derken nasıl oldu bu iş ? Motor bi kenara atılmış vaziyettemiydi yoksa çalanların elinden mi aldınız ?
motoru bu hale mi getirmişler?
hem hırsız hem zevksiz!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)