2013 model Yamaha X-MAX imçalındı
Reklamlar
-
Arkadaşlar 09,01,2014 sabah 06:30 da Kağıthane, Gürsel mahallesi eskibesşiktaş caddesi üzerinde kapımın önünde park halinde duran YAMAHA X-MAX 2013 MODEL motorum çalınmıştır.
Kameradan kayıtlarında iki kişi bir motorla geliyor,hızlı bir şekilde kilidi kırıp, yokuş aşağı binip götürüyorlar.Halen borcunu ödediğim bir malın bu şekilde çalınıp götürülmesine çıldırıyorum.Küçük bir ipucu bile işe yarayabilir.Yardımcı olacak arkadaşalara şimdiden teşekkürederim.
tel:0533 381 82 28.
Reklamlar
-
geçmiş olsun hocam :( cana gelmesin, yapacak birşey yok
umarım bulunur ama çok üzmeyin kendinizi
-
Tekerden kitledigin kilidimi kirmislar? Yoksa direksiyon kilidini kiriptami almislar hocam? Ben tekerden kilit vuruyorum hep, o kilidide kiriyolarsa nereye koyicaz motorlari insanlar serefsiz olmus... cok gecmis olsun...
-
Valla çoğu kişi motorunu kitlemiyor yeni komşum marmaris ten Gelmis r1 kullaniyor zorla aklına girdim kitlettim en az 2 kilit şart direksiyon hariç halat kesinlikle şart yanında disk kilidi bide alarm oldumu alsana 3 lü komboo bide kamera var işleri zorlaştıran şeyler ama yinede calinabilir
-
Geçmiş olsun Umarım kısa zamanda bulunur.
-
Geçmiş olsun
Her çalınan motosiklet haberi aldığımda akşama kadar sövüyorum. Beynime kan sıçrıyor. Tutamıyorum kendimi. Anlayamıyorum insanın almak için çalışıp çabalayıp, aldıktan sonra çocuğu gibi baktığı motosikletini... Bak yine sinirlendim yazamıyorum.
-
Plakasını , rengini ve varsa kişiselleştirilmiş bir yeri varsa söylemen lazım ki motoru iyi kötü anlayabilsin insanlar. Çok geçmiş olsun.
-
büyük geçmiş olsun hocam, sanırım az tedbir sonucu bu durum yaşandı, birkaç kilit ve branda şart..
-
Benim motor da ayni sekilde calindi. Bu ay cok hirsizlik yapiyolar, bide sanirim ayni insanlar
-
Yeni motor alacak arkadaşlar artık takip sistemine geçmek lazım. Bizim arabalarda takip sistemi var ve araç nerede? Saat kaçta kontak açmış? Kaç sanattır yollarda ? Şuam kaç km hız ile nereye gidiyor? Veya nerde park halinde ise hepsini an an cep telefonumuzdan ve bilgisayarımızdan görüyoruz. Istersek aracı sitoplazma edebiliyoruz.
-
Hep aynı insanlar ve hala hırzılığa devam edebiliyorlar.
Hırsızlara ve tecavüzcülere karşı pozitif ayrımcılık var memlekette neredeyse .
Birkaç gün içerisinde sizi arayıp motorunuzu size satmaya çalışabilirler.
-
arkadaşım birisi para getir derse sakın verme sakın.
he derse ver parayı al motoru tamam ama şuraya bırak buraya bırak derlerse sakın aman diyim parandan da olursun.
geçmiş olsun
-
Şimdi birisi çıkar GPS takip sistemi taktırın der. Hala ortaya çıkmamış olması da ilginç.
-
kurubuz adlı üyeden alıntı
Şimdi birisi çıkar GPS takip sistemi taktırın der. Hala ortaya çıkmamış olması da ilginç.
Kefee nin cebi yok , paraya kıyıp taktırmak lazım ki zaten çok pahalı birşeyde değil (miş)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler