Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

oyuncağım çalındı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial 150 mash
    merhaba arkadaşlar,

02-01-2014 tarihinde modial mahs'im kapının önündeki direğe bağlı olduğu halde çalınmıştır plaka 34DZ0137 beyaz mondial mahs
    olurda belki biri görür 05462940785 numaradan bana iletirseniz sevinirim.. şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun. Zincir ile mi bağlıydı? asma kilitmi?

Motosikleti
    mondial 150 mash
    çelik halat ile bağlamıştım kesmişler

Rippy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba-Çita100R
    Geçmiş olsun

forzaBJK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    gecmis olsun.. :/

bu arada kesilmis halatin fotosunu atabilir misin?

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Geçmiş olsun. Allah sabır versin insan kendini çok kötü hissediyor böyle durumlarda.

Motosikleti
    mondial 150 mash
    Alıntı forzaBJK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gecmis olsun.. :/

bu arada kesilmis halatin fotosunu atabilir misin?
    kesilen halat yerinde değildi kuyruktan bağladığım için üstünde kaldı diye düşünüyorum, yanlız kilidin plastik kaplamasının 3-4 santimlik parçasını buldum

Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    anladım.. çok kötü bir durum.. umarım bulunur motorun..
    benim motor camımın önünde duruyor fakat geceleri en ufak seste hemen camdayım..

bu arada halatın nette bir fotosunu bulabilir miyiz? amacım şu; "bu halat pek işe yaramiyor" (ki hibnolar istedi mi hertürlü götürür - o ayrı)

birde hangi saatler arası çalındı, bıraktığın yer işlek mi, ara sokak mı, evine uzak mı, etrafında ne gibi yerler vardı, başka ne gibi önlem almıştın?

Motosikleti
    mondial 150 mash
    motoru ben 2. el almıştım yanın da verilen standart kilitlerden herkez bilir nasıl bişey olduğunu motoru bağladığım yer cadde üstündeki elektrik direği evimin hemen önünde aydınlık alan yukardan bakınca net göreceğim yerde yani motorun tepesindeyim çalındığı gece 3 tarafıda araç ile kapatılmış şekilde duruyodu yani bazı sabah ben işe gideceğim zaman 5 dakka aradan çıkartmak için uğraştığımda oldu yani kısacası hırsız çok cesaretli oraya gelipde motoru alması enteresan gerçi bikaç gündür çanlıntı motor kayıtlarına bakıyorum adamlar güpegündüz motorları götürürken benimkini götürmek çerez gibi olmuştur bu arada motoru sürekli çelik halat ve zincirli asma kilit ile bağlıyordum o gece sadece çelik halat ile bağladım belki biri beni takipde etmiş olabilir, bu saatten sonra yapıcak bişey yok giden gitti 1 ay daha bekleyip motoru vergiden düşürücem sonra tekrar aynısından alıp hırsızı yakalamanın peşine düşücem kafamda çalınmaya karşı bikaç sistem var bakalım hayırlısı artık benim gibi başı yananlara tekrar geçmiş olsun.

Motosikleti
    KTM 690 Enduro/SMC R
    anladım, teşekkürler, tekrar geçmiş olsun..

Motosikleti
    mondial 150 mash
    02.01.2014 tarihinde çalınan ve 04.01.2014 tarihinde bulunan motorumun haberini işini iyi yapan memurlarımız tarafından bugün alabildim 70 gündür motor otoparkta yatıyormuş ve 500 lira fatura çıkartılar bu konuda bilgisi olan arkadasların yardımlarını bekliyorum motoru henuz teslim almadım

berkaye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLX
    Alıntı MaNiAcC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    02.01.2014 tarihinde çalınan ve 04.01.2014 tarihinde bulunan motorumun haberini işini iyi yapan memurlarımız tarafından bugün alabildim 70 gündür motor otoparkta yatıyormuş ve 500 lira fatura çıkartılar bu konuda bilgisi olan arkadasların yardımlarını bekliyorum motoru henuz teslim almadım
    geçmiş olsun kardeş biraz olay komik olmuş kusura bakma biraz güldüm :D aklıma gelmişti aslında polis çekmiştir belki diye ona benzer bişey olmuş. İyi çok kullanamamış adi herifler.

suato21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200GS/ZX10R
    Bulunmuş olmasına sevindim.Malesef ödemekten başka çareniz yok,iş dava açmaya kadar gider ki oda başınızı çok ağrıtır..Motosikletinizin bulunduğuna şükredip gidip teslim alın bence..

hayat2teker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 250
    2 gün sonra otoparka çekildiğine göre çalan yavşak(lar) bir yere bırakmış olmalı.
    Bulunduktan 2 buçuk ay sonra haberinin olması ise polisin işini ne kadar iyi yaptığının bir göstergesi (!)
    Motor/şase numarasından vs bir şekilde ulaş sahibine, de ki gel motorunu al... ama nerdee

Yine de geçmiş olsun, ha hiç bulunmasaydı...

Motosikleti
    mondial 150 mash
    motor şase numarasına bakmaya gerek bile yok plakası üstünde onu bile sökmemişler, emniyetteki memurlar yardımcı olacaklarını söylediler gerekirse otopark ile biz konuşuruz dediler bakalım yarın ne olucak görücez

ben anlamadım şimdi moturu trafik ekipleri mi çekmiş yoksa çalındıktan sonra bulunupta otoparka mı çekilmiş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)