Icim yaniyor gt250r calindi...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun. Fotoğraflar var elinizde, polisi biraz sıkıştırınca inşallah bulunur. Üzüntünüzü çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun.
-
-
Büyük geçmiş olsun. Çok üzülmüşsün belli. Hırsızların Allah belasını versin. İnsanın sadece malını değil umutlarınıda çalıyorlar.
-
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun, çalınan bir çok motosiklet özellikle düşük cc li motorlar denetimin az oldugu güneydoğu illerine kasabalarına ve köylerine götürülüp ölü fiyata çok çabuk satılıyor, bunu tanıdık bir polis abimden dinlemiştim, çalıntı bir motosikletle büyük şehirde ne kadar kullanabilirsin? Aslında o işide kılıfına uydurur o o...ç... Ları
-
geçmiş olsun kardeş inş. bulabilirsin motosikletini
-
heves edip para biriktirip zor zoruna motor almak ne demek iyi bilirim kardeşim. Çok üzüldüm gerçekten. Keşke elimizden bir şeyler gelse. Polisi sık sık rahatsız et soyle sürekli kardeşim. Torpil ile adam doldurmayı biliyorlar içeriye, biraz iş yapsınlar
-
İzmir İl Temsilcisi
Allah belalarını versin.
Şerefsizler ..
İstanbula motosiklet ile gitmeye bile korkuyorum.
-
vay şerefsizler ya.. olum o haram para nasıl geçiyor boğazlarından anlamıyorum ya.. geçmiş olsun size de..
-
29 Aralık 2013, 21:32
Allah onların evlerine ataşlar salsın.
Motorunuz inş. bulunur. Mobese kayıtlarını inceletecek bir tanıdık bulursanız emniyetten hızlı soonuç alırsınız.
-
29 Aralık 2013, 21:33
İt oğlu itler.
Geçmiş olsun.
İnşallah bulunur.
-
29 Aralık 2013, 21:48
Geçmiş olsun. Tez zamanda bulunması dileğiyle...
-
29 Aralık 2013, 22:21
Gamyonun altına GEBERİRLER inşalllllllah.
-
29 Aralık 2013, 22:41
Çok geçmiş olsun kardeşim... Maalesef caydırıcı olmayan kanunlardan kaynaklanıyor bu durum. Tabi en başta ahlağın olmaması. ondan sonra Kur'an kanunları çok katı caniliktir adam kesiyorlar biçiyorlar diye nataşa'laşıp duruyorlar.millet bilmiyor ki el kol kesmek için şartlar gerekir. mesela çalınan malın hemen bozulur cinsten olmaması, korunaklı bir yerde bulunması, çalanın akıllı baliğ olması ve sağır dilsiz olmaması, çalanın maddi sıkıntıda olmaması gerektiği gibi... daha devamı var tabi.. her şartın ayrı ayrı açıklamaları vs...
zaten kanunlar da ortada herhangi bir problem var diye çıkarılıyor. yoksa kırmızı ışık ihlalinin katiyen gerçekleşmediği bir yerde ihlal cezasını göremezsiniz.
15 motor çalınmıştı ya 2012 ya da 2011 di tam hatırlamıyorum bunlar otoparkta bulundu hakim hırsızları serbest bıraktı ama motorların maddi hasarı vardı. Ya hapishane hayatı öyle bir dereceye geldi ki onlar için ekmek elden su gölden meselesi. çünkü kışın kalacak yeri yok sırf hapse girmek için çalıp çırpıyorlar ufak tefek. yazın çıkıp keufe devam böyle bu aaabii. ne yapacan ki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
nalet okuyup durucaz artık
-
29 Aralık 2013, 22:44
aga asayiş yatıyor trafik yatıyor! bu bahsettiğiniz yer istanbul emniyet müdürlüğüne bağırsan duyulur.
arkadaşlar motorlarınızı sadece gidon kilitlerine güvenip bırakmayın, en küçük alarm ve kilit bile caydırıcı olacaktır
-
29 Aralık 2013, 23:08
allah belalarını versın ıyı anne evlatları ya...
kardesım benım...
umarım bulunur...
-
29 Aralık 2013, 23:09
Yatacak yerleri yok Allah belalarini versin!cok gecmis olsun..
-
29 Aralık 2013, 23:46
bende de 2012 beyazı var.geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda motoruna kavuşursun kardeşim.
-
29 Aralık 2013, 23:52
Allah bu dünyada da, hesap gününde de hakkını sana iade etsin inşallah...
Bu adamlar yaşlanıp, elden ayaktan düşmeyecek mi? O zaman akıllarına gelmeyecek mi gençken yaptıkları hırsızlıklar, yaktıkları canlar?
-
30 Aralık 2013, 02:14
Evet bahsettigimiz yer İstanbul Emniyetin yanınındaki ana cadde. Sokagin ustunde ve altinda mobese var adamlarin geldikleri motorun plakasini bulmak icin ugrasiyorum ama karakoldakiler sallıyolar. Mobese cok eski hic bisey gorunmez diye goruntuleri bile almiyolar. Plakaya ceza yazan eds mobesesi bu bahsettigim vatan caddesindeki.
Herhalde parcalarina ayirip bi parcaciya satmislardir bu zamana. Savciliga dilekce verdim mobese kayitlari icin, polis ugrasmiyor elden takip etmek istiyorum diye. Ondan da bir haber yok. Evde bekliyorum mecburen...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)