50 dakika önce Metroport'un orada 34 ZM 7923 plakalı 2012 MODEL CBR 125R ÇALINMIŞTIR, GÖZ GÖRE GÖRE MOTORU GÜVENLİK KAMERALARINA RAĞMEN İTEKLEYEREK MOTORU ÇALMIŞLARDIR. GÖREN DUYAN TÜM ARKADAŞIN YARDIMLARINI BEKLERİM.
50 dakika önce Metroport'un orada 34 ZM 7923 plakalı 2012 MODEL CBR 125R ÇALINMIŞTIR, GÖZ GÖRE GÖRE MOTORU GÜVENLİK KAMERALARINA RAĞMEN İTEKLEYEREK MOTORU ÇALMIŞLARDIR. GÖREN DUYAN TÜM ARKADAŞIN YARDIMLARINI BEKLERİM.
Allah yardım etsin kardeş polisler ilgilense sabaha kadar bulunurda işte..
Geçmiş olsun kardeşim ! Hangi şehirdesin,Metroport nerede ? Motorun resimleri,plakası,vs.. bunları belirt ki yardımcı olmaya çalışalım.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
Ya şaka gibi ya vAllaha yok böyle birşey. Mahalle bakkalından sakız çalar gibi motosiklet çalıyorlar.
Geçmiş olsun kardeşim konuyu yukarıda tutalım da belki gören birileri olur
Geçmiş olsun avmnin önünden çalmak ne cesaret be... Kilit alarm direksiyon kilidi hiç bişey yokmuydu ?
inşallah bulunur kardeşim. konuyu yukarda tutmak için yazıyorum
geçmiş olsun. evime bu kadar yakın bir yerde olması beni tedirdin etti.
metroport istanbul bahçelievlerde e-5 karayolu üzerinde bir alışveriş merkezi. bilmeyenler için medical park hastahanesinin altı da diyebiliriz.bölgenin kötü yanı direk otoyola bağlandığı için suç işleyen birisi çok uzaklara gidebiliyor.
motorun resmi vs varsa bir ihtimal gören duyan olur.
geçmiş olsun inşallah bulunur. avm içinden mi çalındı?
abi yapmayın, nereye bırakırsanız bırakın, direksiyon kilidi, alarmlı disk kilidi, zincir kilit mutlaka takın, ben en azından alarmlı zincir kilidini bile takıyorum önemli bunlar, hiç olmazsa caydırıcıdır, insallah tez zamanda bulursun bence hemen araçla oralarda tur at ne tarafa gitmişler kameralardan takip ettir hocam...
motorun sahibi arkadaşım kendisi şu an karakol işleriyle ilgileniyor biz onun için yazdık gönderiyi..gönderi yukarda kalsın ne olur olur
ben birde gece orada bırakmıştım motoru. o günden sonra duyduğum 2. çalınma haberi metroportta
işallah bulursunuz motoru..
GEçmiş olsun son 1 ayda 2. kez metroportun orda çalınana şahit oldum daha önceki çalınan motor mondial 150 lik güneşlide buldular geçmiş olsun
Geçmiş olsun. İnşallah bulunur.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
Çok geçmiş olsun:(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)