Merhaba arkadaslar motorum çalınmıştır görenler duyanlar yardım etsin
Reklamlar
-
Merhaba dün gece 1 gibi motoru istanbul mecidiye köyde arkadasın evinin önüne bıraktım saat gece 4 gibi camdan baktıgımızda vardı sabah baktık yok polise bildirdik ama pek bişi yapcaklarını sanmıyorum motorumun markası yamaha yzf r125 beyaz renkli 34 yk 2555 plakalıdır . Park halinde veya yolda görürseniz lütfen bana ulaşın numaram : 0538 253 56 71
Reklamlar
-
Lütfen, her çalıntı motor konusuna yazıyorum. Siz motosikletlere takip sistemi takmadığınız ve bu sistemler yaygın hale gelemdiği sürece bu insanlar bu kadar güzel ve kolay bir şekilde çalacaklar. Geçmiş olsun.
-
Geçmiş olsun inşallah bulunur. Mecidiyeköy'de Gülbağ tarafına doğru bir bakarım ben olsam, orada genelde para için epey şeyler yapıyorlar. 1 sene kadar oturdum orada.
-
Geçmiş olsun.çalıntı motorları sökerek parça olarak satıyorlar yolda falan görme işi boş
-
-
En kısa sürede bulunur İnşallah...
-
-
-
Alper arkadaşın motorunu bulup teslim ettik ama arkadaş motoru aldıktan sonra buraya bulundu diye yazar sanıyordum. Görüyorumki oda motoru bulunduktan sonra herşeyi unutanlardan olmaz inşallah Neyse
-
16 Aralık 2013, 12:18
motosiklet. adlı üyeden alıntı
Alper arkadaşın motorunu bulup teslim ettik ama arkadaş motoru aldıktan sonra buraya bulundu diye yazar sanıyordum. Görüyorumki oda motoru bulunduktan sonra herşeyi unutanlardan olmaz inşallah
Neyse
BU ARKadaşın motoru bulundu mu ?
Son girişi
Dün 12:54
Buraya bi yazar dediğin gibi insan!
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
16 Aralık 2013, 13:47
Birsey itiraf edelim ,
Bulunan motorlarda bir cogunda motoru calanlar sahibine para ile geri veriyorlar .
Bir arkadas calinan motoru parasini vererek geri aldigi gibi adamlar calarken kirdiklar kontagi ve gidonuda adama para karsiligi sattilar .
Tabiki o parcalarda baska bir calinti motordan .
Dusunun insan kendini nasil aptal hisseder.
Tabiki kalkip tekrar burada yazamiyorlar nasil bulundugunu .
2.si motoru calinan adam bile calinti motor parcasi aliyorsa bu isin sonu gelmez.
Bu arada diyeceksinizki neden polise gitmemis , bunu hirsizda biliyor ve islerini oyle saglama aliyorlarki gikinizi cikaramiyorsunuz .
Hani su bi aslan vardi , boynumu bir cevirebilsem diyen , ayni o misal .
Sabahin 5 inde kaldirimda hungur hungur aglayan 45 yaşinda adam gordum calinan 6 aylik s1000 rr in pesinden . O anda motorunu getiren olsa inanin hic sormayacak nerden buldun diye .
Yazik halimize .
İnsallah bu arkadasta para vererek almamistir ama bulunanlarin buyuk kismi bu sekilde maalesef.
-
16 Aralık 2013, 13:58
Bu motor hırsızlarına karşıda teklifim geçerli "çete kuralım"
-
16 Aralık 2013, 14:24
1. resim at
2. çalınan civarlarda bir kaçgün motor ile sokak sokak gezmeni tavsiye ederim, bulma olasılığın yüksek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)